Cel mai inspirat cadou de sărbători, în pandemie: pijamale călduroase, trening confortabil, șosete de lână sau papuci de casă

29.11.2020

În curând vom începe vânătoarea de cadouri de sărbători, prilej numai bun să ne interesăm ce anume le-ar prinde bine celor dragi nouă. Chiar dacă mulți își îndreaptă atenția asupra parfumurilor, altele sunt prioritățile și nevoile.

În perioada pandemiei, mai ales că aceasta pare să se prelungească inclusiv iarna aceasta, o pereche de pijamale călduroase, un trening confortabil, o pereche de șosete de calitate și niște papucei de casă călduroși sunt cadouri mai mult decât bine-venite și utile.

Ți-am pregătit în galeria foto de mai sus câteva modele de pijamale, treninguri, șosete și papuci de casă, pentru inspirație. Mai ieftine sau mai scumpe, mai subțiri sau mai groase, mai jucăușe sau mai conservatoare, poți alege dintr-o multitudine de modele, în funcție de personalitatea celui sau celei care va primi cadoul.

Pijamale călduroase din bumbac, polar sau catifea – acestea sunt materialele indicate pentru o iarnă fără grija frigului.

Cât privește treningul sau costumul casual de casă, mizează pe tricot gros și croială largă, confortabilă.

În privința șosetelor, lâna este campioană – ține de cald, nu miroase și este foarte rezistentă.

Nu în ultimul rând, papucii de casă trebuie să aibă talpă antiaderapantă și să fie confecționați din materiale care mențin căldura, dar care aduc și un strop de bună-dispoziție prin forma lor jucăușă.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)
Recomandări:
Folosirea aparatului de aer condiționat – pro și contra sănătate
Folosirea aparatului de aer condiționat – pro și contra sănătate
Cum să protejezi câinele de caniculă
Cum să protejezi câinele de caniculă