Ofertă Profi: produse de curățenie la reducere

Implicați toți membri familiei atunci când faceți ordine și curățenie, responsabilizându-i în funcție de vârste.
  • Publicat:

La plăcinte înainte! Însă la curățenie… nu mulți membri ai familiei sunt foarte entuziasmați. Însă, curățenia este procedura necesară pentru a avea o casă primitoare, unde te simți ca acasă. În plus, igienizarea spațiilor este condiție necesară pentru păstrarea sănătății. Pentru a face curățenia plăcută venim cu sfaturi utile dar și cu câteva oferte de produse de curățenie selectate din catalogul Profi valabil între 3 și 16 mai 2023.

Curățenia în casă poate fi o sarcină descurajantă, dar există mai multe modalități de a o face mai ușoară și mai eficientă. Iată câteva sfaturi:

Stabiliți o zi dedicată curățeniei pe care să o respectați

Creați un program de curățenie. În funcție de stilul de viață al fiecăruia un program de curățenie săptămânal sau bilunar va face diferența. Luați la curățat fiecare cameră, fiecare spațiu. Sâmbăta dimineața este un bun prilej de a curăța casa.

Păstrezi obiecte de care nu mai ai nevoie?

Ne place să colectăm, însă adesea, multe dintre lucruri nu sunt de un real folos. O regulă simplă ar fi: aducem un obiect nou în casă doar după ce aruncăm/donăm/vindem unul nenecesar. Ține ordine în casă. Dacă este ordine, ești mai calm, mai insparat să lucrezi. Și te întorci cu drag acasă. Plus, că este mai simplu să inviți prieteni pe la tine. Chiar dacă ai copii, învață-i să țină ordine printre jucării, haine.

Cumpărați obiecte care ajută la curățenie

Folosiți instrumentele potrivite: Asigurați-vă că aveți uneltele de curățenie potrivite pentru treabă. De exemplu, folosiți o cârpă din microfibră în loc de prosoape de hârtie pentru a curăța suprafețele, deoarece acestea sunt mai eficiente în îndepărtarea murdăriei și a prafului. Curățați de sus în jos: Începeți din partea de sus a camerei și coborâți în jos. Acest lucru va împiedica praful și murdăria să cadă pe zonele pe care le-ați curățat deja. Folosiți detergenți multifuncționali: Folosiți detergenți multifuncționali care pot fi utilizați pe mai multe suprafețe, cum ar fi detergenții universali sau soluțiile de oțet și apă.

Oferte produse curățenie

Iată câteva produse de curățenie din catalogul Profi valabil între 3 și 16 mai 2023.

Prosop de bucătărie Lowie, 100 m, 2 straturi: 13,99 lei

 

Produse curățenie la reducere oferta Profi, foto catalog
Foto catalog

Bandă muște Big Catch: 0,49 lei

Insecticid spray Aroxol: 11,69 lei

oferta profi, foto catalog
Produse curățenie la reducere oferta Profi, foto catalog

Gel de duș Palmolive: 11,49 lei

Detergent de rufe Savex 2 în 1 – 1 litru sau Semana Perfume capsule: 15 capsule: 17,99 lei

 

foto: catalog Profi
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”