Metode eficiente de a face ordine și curățenie în doar 30 de minute!

  • Publicat:
Metode eficiente de a face ordine și curățenie în doar 30 de minute!
Sursa foto: shutterstock

Probabil că și ție și s-a întâmplat cel puțin odată în viață să fii anunțată că vei avea musafiri pe nepregătite! În loc să te panichezi, noi te sfătuim să urmezi acești pași simpli care te vor ajuta în timp record să creezi senzația de ordine și curățenie în casa ta! Iată ce ai de făcut mai exact! 

Ghid de curățenie în nici mai mult nici mai puțin de 30 de minute

Primul pas pe care îl ai de făcut este să strângi de pretutindeni obiectele aruncate, hainele împrăștiate, șamd. Odată strânse toate acestea, locuința ta va părea mult mai aerisită și mai ordonată. Mai apoi, strânge patul și aranjează pernele.

După ce ai realizat asta, următorul pas ar fi să te îndrepți către bucătărie, mai exact spre chiuvetă plină de vase și să le speli. În cazul în care deții o mașină de spălat vase, deja te poți declara o norocoasă! Mută vasele în interiorul acesteia, astfel încât să eliberezi total chiuveta și dă-i un program de spălare.

Următorul pas este să îți focusezi atenția pe felul în care arată baia, să ștergi toate suprafețele, să clătești bine chiuveta, vasul de toaletă, dar și cada de baie sau spațiul dedicat dușului.

Nu uită nici să golești coșurile de gunoi. Nimănui nu îi place să vadă gunoaie dând pe dinafara coșurilor dedicate.

Mai apoi, ai în vedere să schimbi și prosoapele din baie, dar și cele din bucătărie cu unele curate și să refaci stocul de hârtie igienică dacă este necesar.

Nu în ultimul rând și doar dacă timpul îți permite, curăță podeaua. 

PONT! Când ai doar câteva minute la dispoziție pentru a face ordine în căminul tău, concentrează-te în special pe aspectele cele mai vizibile și care atrag cel mai mult atenția.

Mai mult, un odorizant de camera este întotdeauna binevenit și te va ajuta să creezi un miros plăcut și fresh! Oaspeții nici nu își vor da seama că a fost vreodată miros închis în casa ta!

Surse: simplelivingmama.com, cleanmama.com, homestolove.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân