Idei de cadouri pentru femei | Inspirație pentru mame, iubite sau prietene

  • Publicat:
Idei de cadouri pentru femei | Inspirație pentru mame, iubite sau prietene
Sursa foto: shuterstock

Femeile au capacitatea de a se reinventa mereu, vor să fie în pas cu modă și sunt foarte pretențioase. Nici nu e de mirare că alegerea unui cadu potrivit pentru ele nu este o misiune tocmai ușoară!

Vestea bună este că femeile nu sunt greu de impresionat, odată ce le-ai descoperit secretul. Un cadou original, care să vorbească de la sine, va fi întotdeauna o alegere potrivită.

Orice femeie iubește cosmeticele și parfumurile

Cele mai la îndemână și utile cadouri sunt, desigur, cele care au legătură cu frumusețea feminină. Magazinele s-au pregătit timpuriu, astfel că vei găsi o mulțime de seturi cadou.

Cadoul pentru iubită sau soție, însă, trebuie să țină cont de ceea ce își dorește cel mai mult. Dacă îți spune că iubește cultura spaniolă, poate că ar trebui să mergeți într-o vacanță în Barcelona. Este o destinație turistică perfectă pentru cupluri!

Sau dacă îngrijirea părului sau a tenului sunt importante pentru ea, un produs din aceste zone ar fi de apreciat (cu un aparat de coafat nu vei da niciodată greș, nici cu niște pietre pentru masajul facial spre exemplu).

Ori! Dacă are foarte multe bijuterii, ce cadou ar fi perfect? O cutie de bijuterii, desigur! O cutie elegantă, în care își va putea depozita obiectele de valoare într-un singur loc, într-un mod cât mai organizat. Astfel, o să își găsească întotdeauna cu ușurință o anumită pereche de cercei, o anumită brățară sau lănțișorul preferat.

Citește și: Cadourile emoționale, extrem de apreciate în cuplu

Idei pentru mame, soacre, bunici

Gândește-te la relația pe care o ai cu fiecare și la ce o face specială. Daruiește ceva ce vă poate lega, poate un joc sau un album cu fotografiile voastre preferate. Un tablou cu întreagă familie poate fi, din nou, o alegere inspirată.

De asemenea, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i-l poți face unei mame este o combinație de flori și bijuterii: un trandafir îmbrăcat în aur. Trandafirul placat cu aur are o greutate considerabilă, vine într-o cutie neagră extrem de elegantă. Este strălucitor, scump și original, un indiciu al iubirii și admirației pentru femeia ce ți-a dat viață.

Cadouri pentru prietene

Toate avem o prietenă care jonglează cu succes în toate sectoarele vieții, dar timpul nu e tocmai prietenul ei cel mai bun. Fii tu cea care se gândește și la asta: oferă-i cadou un voucher la SPA sau la masaj.

Iarăși, o agendă în care să își poată planifica timpul, poate reprezenta o alegere excelentă. Cu siguranță o va impresiona un asemenea gest.

Citește și: Ziua soacrei? 3 idei de cadouri inspirate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân