Ziua soacrei? 3 idei de cadouri inspirate

Experiențe noi sunt mereu o idei bună pentru un cadou de neuitat. Chiar și pentru soacre.
  • Publicat:
Ziua soacrei? 3 idei de cadouri inspirate
Iar nu știi ce cadou să-i dai soacrei? Avem noi soluții! Foto: Mădălina Drăgoi

Nici nu știm cum să o spunem… Căci despre soacre, mai ales în cultura românească se fac multe glume… Nu mulți soți, nu multe soții se simt confortabili să construiască relații de prietenie, relații sănătoase și trainice. Însă, soacrele merită tot respectul și dragostea. Prin mâinile, sentimentele și efortul lor au trecut chiar partenerii de viață. Și mai ales dacă aveți copii, știți cât de greu este nu doar să dai naștere unei noi ființe, dar mai ales să o îngrijești, să o educi.

Așadar, profitați de fiecare ocazie pentru a onora și mamele partenerilor de viață. Și dăruiți-le experiențe, dăruiți-le atenție, invitați-le la masa în locuri deosebite. Nu toate au avut ocazia să experiementeze ceea ce astăzi este atât de normal pentru noi. Spre exemplu: o cină la un restaurant asiatic. Sau un film la cinematografe moderne. Ori o zi la spa. Așadar, fiți creativi și generoși și când vine vorba despre soacră. Celebrul ziar american New York Times a dedicat un articol generos despre idei de cadouri pentru soacre. Și nu, nu erau menționate doar obiecte casnice precum: tigăi, oale, cești. Apropo, toate obiectele de acest gen erau semnate de designeri. Ci includeau și excursii, buchete de flori spectaculoase, plante de apartament exotice dar și pături din cașmir.

O invitație la piesă de teatru

Chiar dacă soacra nu este poate cea mai bună prietenă a ta în acest moment mereu este loc să îmbunătățești relația. Ce ar fi să o inviți să vizioneze o piesă de teatru? Poate la una scrisă de un autor preferat de ea. Înainte o poți invita la un apertiv într-un restaurant în care nu a fost niciodată sau chiar la cină, după piesa de teatru. Acest tip de experiențe vă deconectează de stresul cotidian și dau posibilitatea de a crea amintiri de calitate.

O saltea de calitate, bună pentru coloană

Multe mame, bunici, soacre din România sunt modeste. Iar dacă le întrebi ce și-ar dori cadou pentru ziua lor, cel mai probabil ar spune ”sănătate”. Corect, însă există o mulțime de instrumente care pot ajuta la buna menținere a sănătății. De exemplu: calitatea pernelor, a saltelelor. Multe persoane nu acordă neapărat atenție calității accesoriilor de dormit. Așadar, o saltea potrivită nevoilor coloanei vertebrale, perne adaptate sunt mereu o idee bună.

O excursie la grădina botanică

Știți vreo mama sau vreo bunică din țara noastră care nu iubește florile? Noi nu! Cum ar fi să o duceți însă într-un adevărat paradis al plantelor exotice? Probabil un cadou de neuitat. Poate o invitați chiar și pe prietena ei cea mai bună grădina botanică. Acolo se pot admira plante și arbori extraordinari din toată lumea. Și poate chiar achiziționa semințe de flori exotice.

Surse: New York Times,

Woman s Health

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân