7 activități distractive pe care le poți face în luna decembrie

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, așa că am pregătit o listă cu câteva activități distractive pe care să le poți face alături de cei dragi!
  • Publicat:
7 activități distractive pe care le poți face în luna decembrie
7 activități distractive și festive pe care le poți face în luna decembrie Sursa foto: Shutterstock

Pregătit sau nu, iarna este aici și la fel sunt si sărbătorile, ceea ce înseamnă că probabil îți vei decora casa în stil festiv, vei face cumpărături și vei verifica lista de cadouri de sărbători. Cu toate că luna decembrie vine cu un program încărcat pentru toată lumea, încearcă să profiți la maximum de momentele rare de pauză. Copiii se află în aproprierea vacanței de iarnă, așa că vor avea nevoie de activități distractive pentru a-i ține ocupați.

Decembrie înseamnă să primești noul sezon cu brațele deschise, să închei anul într-un mod optimist și să fii alături de cei dragi. Înainte de încheierea anului, iată câteva activități distractive pe care le poți pune în practică alături de prietenii tăi, copiii, partenerul tău sau chiar singur.

  1. Alege activitățile în aer liber

În funcție de unde locuiești și de interesul tău față de activitățile preferate, profită de prima lună cu adevărat rece pentru a merge la patinoar, săniuș, schi sau drumeții de iarnă. Chiar dacă este doar pentru o plimbare prin cartier sau un grătar în curtea din spate, ieșirea afară în plină iarnă este la fel de importantă și revigorantă ca cele din lunile calde ale anului.

  1. Admiră decorațiunile de Crăciun și luminițele din oraș

Plimbă-te prin oraș împreună cu copiii tăi pentru a admira spectacolul de lumini, copacii și instalațiile sezoniere. Nu uita să te îmbraci corespunzător temperaturilor de afară și savurează o ciocolată caldă în timpul plimbării.

  1. Alege un brad de Crăciun

Mergi la cel mai apropiat magazin de brazi și alege, împreună cu familia ta, cel mai potrivit brad pentru locuința ta. Du-te acasă, pornește melodiile tale preferate de Crăciun și decorează bradul alături de copii.

  1. Cumpără cadourile de Crăciun

Dacă a rămas cineva de pe lista ta de cumpărături fără un cadou de Crăciun, nu aștepta până la mijlocul lunii pentru a merge la cumpărături. Dacă nu ești sigur ce cadou să cumperi, te poți inspira din această listă cu cadouri de Crăciun atât pentru femei, cât și pentru bărbați:

  1. Donează hainele pe care nu le mai porți

Fă loc în dulapuri prin donarea hainelor pe care nu le mai porți și oferă-le cuiva care are nevoie. Iarna este o perioadă deosebit de bine aleasă pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. În plus, le vei face un cadou neașteptat de Crăciun, iar zâmbetele pe care le vei primi înapoi îți vor da o stare excepțională.

  1. Donează jucării

Jucăriile sunt un alt lucru fantastic de donat în timpul sărbătorilor. Gândește-te la toate camioanele, animalele de pluș, păpușile și accesoriile pe care copiii tăi nu le mai folosesc. Dacă sunt încă în stare bună, probabil că este timpul să le oferim o a doua viață și cu siguranță există cineva care le va aprecia cu adevărat.

  1. Organizează o seară de filme

Este timpul pentru filmele de sezon care aduc zâmbete pe chipurile noastre. Adună toți membrii familiei, pregătește popcornul, ciocolata caldă și pune filmul vostru preferat de Crăciun. Petrece timp de calitate alături de cei dragi și cu siguranță luna decembrie va fi un sfârșit de an plin de energie pozitivă.

Surse: realsimple.com, womansday.com, penguin.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân