5 moduri creative să-ți ocupi mintea în timp ce alăptezi

Atunci când alăptezi, timpul poate trece extrem de greu și, decât să stai în fața televizorului, iată ce alte lucruri îți pot ține mintea ocupată.
  • Publicat:
5 moduri creative să-ți ocupi mintea în timp ce alăptezi
Multe femei care alăptează simt nevoia să facă ceva cu timpul lor în timpul acestui proces. Decât să stai cu ochii în telefon și să analizezi ultimele postări din social media, poți încerca alte actvități creative care nu presupun prea mult efort. Citește în timp ce alăptezi Indiferent că alegi o carte în format fizic sau electronic, cititul este o activitate benefică pentru minte, mai ales că te ajută să te relaxezi. Ce-i drept, poate fi puțin dificil să te folosești de ambele mâini în timp ce alăptezi, motiv pentru care îți sugerăm să investești într-un Kindle. Lucru manual O altă activitate care te poate ajuta să te relaxezi în timp ce alăptezi, mai ales că poate dura ceva timp, este aceea de a începe să creezi câte ceva. Poți, spre exemplu, să croșetezi, să brodezi sau chiar să înveți să faci accesorii. Învață ceva nou Pentru a-ți ține mintea ocupată poți asimila noi informații. Ascultă un podcast sau o carte audio sau, de ce nu, poți încerca să faci un puzzle, integrame sau să te joci Sudoku. Ține un jurnal Pentru că timpul trece destul de greu, scrierea unui jurnal ar putea fi o alegere ideală, mai ales dacă-ți dorești să păstrezi fiecare amintire pe care o ai. O idee foarte drăguță ar fi să ții un jurnal al bebelușului și al momentelor pe care le-ai experimentat ca părinte. Fii productivă În timp ce alăptezi poți să pregătești lista pentru cumpărăturile necesare, poți să colorezi, să-ți descoperi noi talente sau chiar să plătești facturile online.

Multe femei care alăptează simt nevoia să facă ceva cu timpul lor în timpul acestui proces. Decât să stai cu ochii în telefon și să analizezi ultimele postări din social media, poți încerca alte activități creative care nu presupun prea mult efort atunci când alăptezi.

Citește în timp ce alăptezi

Indiferent că alegi o carte în format fizic sau electronic, cititul este o activitate benefică pentru minte, mai ales că te ajută să te relaxezi. Ce-i drept, poate fi puțin dificil să te folosești de ambele mâini în timp ce alăptezi, motiv pentru care îți sugerăm să investești într-un Kindle.

Lucru manual

O altă activitate care te poate ajuta să te relaxezi în timp ce alăptezi, mai ales că poate dura ceva timp, este aceea de a începe să creezi câte ceva. Poți, spre exemplu, să croșetezi, să brodezi sau chiar să înveți să faci accesorii.

Învață ceva nou

Pentru a-ți ține mintea ocupată poți asimila noi informații. Ascultă un podcast sau o carte audio sau, de ce nu, poți încerca să faci un puzzle, integrame sau să te joci Sudoku.

Ține un jurnal

Pentru că timpul trece destul de greu, scrierea unui jurnal ar putea fi o alegere ideală, mai ales dacă-ți dorești să păstrezi fiecare amintire pe care o ai. O idee foarte drăguță ar fi să ții un jurnal al bebelușului și al momentelor pe care le-ai experimentat ca părinte.

Fii productivă în timp ce alăptezi

În timp ce alăptezi poți să pregătești lista pentru cumpărăturile necesare, poți să colorezi, să-ți descoperi noi talente sau chiar să plătești facturile online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”