Trucul perfect pentru ca rufele proaspăt spălate să se usuce mai repede. Ai nevoie doar de un prosop

Vremea mai rece şi umedă face mai dificilă uscarea rapidă a rufelor.
  • Publicat:
Trucul perfect pentru ca rufele proaspăt spălate să se usuce mai repede. Ai nevoie doar de un prosop
sursa foto: Envato

Te-ai săturat ca hainele tale proaspăt spălate să rămână umede? Ei bine, Lynsey Crombie vine cu un truc util în acest sens, care vă va reduce timpul de uscare cu 40%. Iată care este acesta! 

Cum usuci hainele proaspăt spălate mai rapid

Uscarea rufelor în lunile de iarnă poate fi destul de anevoioasă, mai ales că rufele rămân umede prea mult timp și pot începe să prindă miros. Nici uscarea rufelor în uscător nu poate fi o variantă mai bună, pentru că factura la energie electrică va exploda. Totuși, există şi altă opțiune pe care o puteți lua în considerare.

Citește și: Ce este „metoda japoneză” | Cum să usuci rufele în doar câteva minute, fără umiditate

Experta în curățenie, Lynsey Crombie, a descoperit un truc util care poate reduce ciclul de uscare a rufelor cu până la 40%. Pentru acest lucru, aveți nevoie doar de un prosop. Cum procedați?

Folosiți prosopul pentru a usca rufele

Pur și simplu așezați haina proaspăt spălată pe un prosop, apoi rulați și pliați prosopul până când a acoperit complet articolul de îmbrăcăminte. Apoi, folosind genunchii, apăsați în prosop, astfel încât să poată absorbi toată apa din îmbrăcăminte.

„Odată ce îl desfacem, va fi mult mai uscat. Această metodă vă va reduce semnificativ timpul de uscare, mai ales în timpul iernii”, a spus Rydder, în videoclipul său de pe YouTube.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân