Produsele din bucătărie care țin pisicile departe de bradul de Crăciun

Există însă câteva produse din bucătărie care țin pisicile departe de bradul de Crăciun, asta dacă vrei să te bucuri de el măcar până la finalul anului.
  • Publicat:
Produsele din bucătărie care țin pisicile departe de bradul de Crăciun
Foto: shutterstock

În perioada sărbătorilor, prietenii blănoși sunt tare curioși și atrași de noua atracție a casei: bradul de Crăciun. Multe dintre pisici sunt maestre în distrusul bradului, pe când altele sunt extrem de atrase să se refugieze printre globurile și crenguțele stufoase ale acestuia. Ce-i drept, când vezi atât de multe luminițe și decorațiuni simpatice, n-are cum să nu-ți sclipească ochii. InfoCons spune că există însă câteva produse din bucătărie care țin pisicile departe de bradul de Crăciun, asta dacă vrei să te bucuri de el măcar până la finalul anului.

Piperul ține pisicile departe de bradul de Crăciun

Piperul poate fi un truc eficient pentru a descuraja pisicile să se apropie de bradul de Crăciun. Mirosul sau gustul piperului nu se numără printre favoritele lor, motiv pentru care vor sta la distanță. Poți presăra piperul în jurul bradului ca și cum ai realiza o barieră protectoare.

Folosește folia de aluminiu

Un alt truc eficient pentru care poți opta este de a folosi, tot în jurul bradului, folie de aluminiu. Pisicile nu suportă sunetul produs de aceasta sau senzația pe care le-o produce când pășesc pe folie.

Distrage-i atenția cu o altă atracție

O variantă ar fi să pui în casă încă un brad, mai mic, eventual de jucărie, de pluș. Astfel, îi poți distrage atenția prietenului blănos și te poți bucura de atmosfera sărbătorilor.

Folosește sisteme de apărare mecanice

Există dispozitive pe piață care funcționează pe baza unor senzori care detectează apropierea animalelor și emit sunete neplăcute. În felul acesta, pisica va sta departe de bradul de Crăciun.

Încearcă să educi pisica să stea departe de bradul de Crăciun

Pisicile trebuie supravegheate și educate constant. Le poți dresa cu ajutorul comenzilor și recompenselor, astfel încât în preajma sărbătorilor să se comporte corespunzător.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân