Trucul genial ca să scapi de părul de animale de pe canapele și covoare

Nu vei mai avea nici urmă de păr de animale în casă
  • Publicat:
Trucul genial ca să scapi de părul de animale de pe canapele și covoare
sursa foto: Envato

Dacă căutați modalitatea ușoară prin care să îndepărtați păru de câine din casă, de pe canapea sau covoare, ați ajuns unde trebuia. Hayley Leitch, expert în curățenie și prezentatoare tv la o emisiune de succes „Dirty Home Rescue”, din Marea Britanie, a dezvăluit ce trebuie să faceți dacă vă confruntați cu păr de animale în locuință. Trucul rapid care funcționează de minune! 

Mănușa de cauciuc curăță părul de animale din casă

Animalele de companie sunt prieteni de nădejde în orice casă, însă părul este una dintre problemele cu care iubitorii de animale se confruntă cel mai des.

Din fericire, există o soluție eficientă pentru a îndepărta a rapid excesul de păr de pe canapele și covoare. Hayley Leitch a explicat cum puteți curăța părul de animale din casă, în doar câteva minute.

„Luați o mănușă de cauciuc și folosiți-o pentru animalele  voastre de companie, pentru că nu o veți utiliza la spălatul vaselor! Umeziți-o cu apă, scuturați excesul de apă și frecați cu aceasta canapelele și covoarele care au păr de câine. Mănușa de cauciuc va ridica toată blana cu ușurință”, a declarat Hayley Leitch.

Citește și: De ce nu e bine să-i dai pisicii ouă crude. Mergi urgent la veterinar dacă are aceste simptome

Folosiți și rola pentru haine

Părul de câine din casă mai poate fi îndepărtat și cu ajutorul bandei adezive pentru haine și mobilă. Părul poate fi colectat cu ajutorul unei role cu banda adezivă, însă această soluție nu este pentru a curăța toata casa.

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân