Produsul neașteptat cu care să speli geamurile. Scapi imediat de murdărie și nu lasă deloc dâre!

Așa cureți corect geamurile, iar la final vor străluci
  • Publicat:
Produsul neașteptat cu care să speli geamurile. Scapi imediat de murdărie și nu lasă deloc dâre!
Produsul neașteptat cu care să speli geamurile. Scapi imediat de murdărie și nu lasă deloc dâre!

Spălarea geamurilor este aparent una dintre cele mai ușoare treburi casnice. Totuși, multe gospodine greșesc atunci când le curăță și nu știu ce produse sunt eficiente în acest proces. 

Cu ce să cureți rapid geamurile

Hayley Leitch, expert în curățenie din Marea Britanie și prezentatoare tv la o emisiune de succes „Dirty Home Rescue”, a explicat ce amestec minune te poate scăpa de urmele de murdărie de pe geamuri. Vedeta a mărturisit că soluțiile cumpărate din magazin nu sunt atât de eficiente pe cât par.

Drept urmare, Hayley Leitch a găsit un produs neașteptat cu care să speli geamurile! De-a lungul carierei sale, aceasta a curățat numeroase case și a dat peste tot felul de pete de murdărie care se curățau destul de greu.

„În fiecare casă în care intru, întotdeauna există ceva nou de învățat sau de abordat. Îmi oferă o mare satisfacție să descopăr soluții eficiente prin care pot îndepărta orice urmă de murdărie din locuințe”, a spus Hayley Leitch. 

Citește și: De ce miros urât prosoapele. Pune ASTA în mașina de spălat și prosoapele vor mirosi a curat

Plicurile de ceai negru fac minuni pe sticlă

Așadar, nu este nevoie să mai apelați la produse cumpărate din comerț pentru curățarea geamurilor. Prezentatoarea tv precizează că pliculețele de ceai negru funcționează de minune pe geamurile murdare. Le puteți utiliza cu încredere atunci când vă confruntați cu dâre pe geamurile din casă!

„Adăugați plicul de ceai negru într-un castron cu apă clocotită. Lăsați-l să fiarbă și așteptați să se răcească ușor. Apoi luați o cârpă veche de care nu mai aveți nevoie, pentru că se va păta, și ștergeți geamurile. La final, uscați cu o curată din microfibră”, a mai explicat ea.

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân