Șemineul electric premium: Bucură-te de magia unui loc special la tine în apartament (P)

  • Publicat:
Șemineul electric premium: Bucură-te de magia unui loc special la tine în apartament (P)

Odată cu trecerea timpului și avansului tehnologic, șemineele electrice 3D cu telecomandă și panou de control pentru reglajul facil al preferințelor, au ajuns unele dintre cele mai speciale soluții de încălzire și decor. Cel mai bun semineu electric reușește să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, oferind eleganța, confortul și căldura tipice unui șemineu clasic pe lemne în confortul locuinței proprii, unde, spațiul redus n-ar permite în mod obișnuit o astfel de soluție de încălzire si decor.

Cu cei peste 20 de ani de experiență neîntreruptă pe piața termicelor neconvenționale din România, meșterii sibieni în șeminee își doresc pentru fiecare client în parte, să reușească să economisească bani și în același timp să se bucure de designul surprinzător al acestor modele prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie.

Pe scurt, orice șemineu electric 3D premium oferă o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de curent. Mai mult, încălzirea cu termostat și afisajul numeric al temperaturii, garantează control total pentru utilizator. Spre deosebire de un model clasic de șemineu sau termosemineu pe lemne, focarul electric beneficiază de avantajul că nu necesită utilizarea unui coș de fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru crearea unei experiențe desăvârșite, guvernate de confort și autenticitate, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Iar pentru o și mai bună fidelitate a senzației livrate de un șemineu veritabil pe lemne, trebuie să știți că unele modele, permit inclusiv montarea unor boxe audio, capabile să reproducă sunetul specific al lemnelor ce ard mocnit pe foc.

Cele peste o sută de combinații diferite și efecte speciale ale flăcărilor, îți vor permite să-ți setezi ambianța pe care ți-o dorești, în funcție de preferințele și starea în care te afli. Un alt aspect important, cu rol de siguranță și confort de aceasta dată, îl constituie timer-ul prin intermediul căruia poți opri focul automat, exact la momentul dorit de tine.

Toate opțiunile și întreaga configurație de setări disponibile la un șemineu electric sunt proiectate pe un ecran cu afișaj digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde. Așa cum menționăm la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permit reglajul complet în funcție de preferințele fiecăruia.

Meșterii în șeminee din Sibiu dețin unul dintre cele mai mari magazine online din România, având un stoc de peste 9000 de produse și accesorii la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei și până la sobe pe lemne, încălzitoare de exterior, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân