Cu șemineele pe lemne premium îți transformi casa într-un sanctuar de confort absolut și bună dispoziție (P)

  • Publicat:
Cu șemineele pe lemne premium îți transformi casa într-un sanctuar de confort absolut și bună dispoziție (P)

Livingul casei tale este locul în care petreci majoritatea momentelor dragi în compania familiei, prietenilor dragi sau a persoanei iubite. Astfel, amenajarea spațiului preferat din locuința ta are nevoie de o atenție specială, de acel element central care va marca cu tușe stilate și personalitate, întregul tău proiect. Pe lângă mobilier și alte elemente decorative, poți lua în calcul instalarea unui șemineu pe lemne.

Pentru a face cea mai bună alegere pentru camera de zi, este important să ții cont de suprafața ce urmează a fi încălzită, precum și de înălțimea camerei. Specialiștii sibieni –  liderii pieței de specialitate din România cu peste douăzeci de ani de experiență în industria comercializării și montajului profesional de sobe și șeminee premiu – te pot ajuta să găsești focarul potrivit, dar și un design pentru un șemineu care să se integreze perfect în povestea arhitecturală a locuinței tale.

Aceștia îți pun la dispoziție modele de șeminee în stil modern, rustic și contemporan, ceea ce te va ajuta să găsești modelul potrivit atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Conform specialiștilor, cele mai solicitate sunt șemineele pe lemne moderne, în special modelele cu sticlă pe colț, potrivite pentru livinguri cu suprafață mare. Aceste șeminee au focare căptușite cu șamotă, un material care facilitează autocurățarea sticlei. Astfel, șemineul va arăta bine fără prea mari eforturi de întreținere.

În cazul în care decizi să montezi șemineul pe același perete pe care se află și televizorul, află că acest lucru este perfect posibil. Pentru camerele de mici dimensiuni, televizorul poate fi amplasat chiar deasupra sau lângă șemineu, fără să fie afectat în vreun fel. Dacă se respectă anumiți parametri tehnici, televizorul poate fi integrat și în ansamblul șemineului. În acest caz se recomandă utilizarea unor profile rezistente pentru fixarea televizorului, dar și respectarea unei distanțe suficient de mare între șemineu și televizor.

Pentru cei care iubesc lectura și se uită mai puțin la programe tv, există posibilitatea de a amplasa lângă șemineu o bibliotecă. Te vei putea bucura de cărțile preferate la căldura șemineului. Așadar, dacă îți dorești să valorifici spațiul de care dispui, alege modele de șemineu cu spații de depozitare pentru cărți, obiecte decorative, lemne sau obiecte de artă.

Chiar dacă designul șemineului este un aspect important, există și alți factori de care trebuie să ții cont. Asigură-te că alegi un șemineu din materiale de la producători de renume și că montajul este realizat de profesioniști. În plus, este extrem de important ca, indiferent de tipul șemineului ales, să optezi și pentru o variantă de calitate superioară atunci când vorbim despre coșul de fum. Această componentă este esențială pentru evacuarea fumului în condiții optime, dar mai ales pentru o funcționare sigură și eficientă a șemineului.

Accesează magazinul online al meșterilor sibieni și alege modelul care se potrivește cel mai bine pentru livingul tău. Fie că preferi un șemineu pe lemne, un termoșemineu, un șemineu electric sau poate o sobă tradițională din fontă, aceștia te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie începând de la produse și componente pentru o gamă întreagă de soluții termice de înaltă calitate și până la servicii profesionale de montaj, întreținere sau curățarea coșurilor de fum.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân