Cum să îți decorezi casa pentru primăvară?

  • Publicat:
Cum să îți decorezi casa pentru primăvară?
Sursa foto: shutterstock

Primăvara aduce cu sine dorința de schimbare și de culori vibrante, de aranjamente deosebite… totul pentru a revigora spațiul și a alunga monotonia în casele noastre. Iată câteva idei practice pentru a-ți redecora căminul primăvara aceasta!

4 idei creative și practice pentru decorarea casei

Flori, flori și iar flori!

O idee care va încânta în mod clar femeile sunt florile de primăvară, în vaze de sticlă. Deși acestea pot reprezenta un design deosebit întreg anul, ei bine, primăvara capătă cu totul și cu totul alt farmec. Poți alege lalele, frezii sau narcise sau chiar și plante verzi cu flori ce pot fi inserate în ghivece.

Citește și: Cum să îți decorezi casa cu un buget mic?

Huse de fotolii colorate

Schimbarea huselor pentru canapele și fotolii în nuanțe vesele reprezintă o idee excelentă, care poate influența aspectul final al căminului tău. De asemenea, poți adăuga și elemente de decor multicolore, precum perne de decor, așternuturi în culori vibrante, florale sau pastelate. Vor face diferența!

Covoare din țesături plate, în culori vii

Dacă în timpul sezonului rece, optezi pentru covoare pufoase și groase, ei bine, acum că a venit primăvară, e timpul să te lipsești de ele. Și să le înlocuiești cu unele din țesături subțiri, în culori și modele cât mai vii și mai vibrante.

Citește și: Cum să simți în casă, ca ”acasă”? 5 sfaturi utile pentru decorat

Tablouri în ton cu vremea de afară

Afară deja au înmugurit și înflorit copacii, totul capătă sens și culoare. Un tablou cu frumusețile naturii te poate ajuta și pe tine să spargi monotonia pereților tăi și să înseninezi întreaga încăpere. Culorile joacă un rol foarte important, întrucât fac diferența între anotimpuri și atmosfera din casă. Mizează pe tablouri deosebit în culori cât mai pastelate și mai îmbucurătoare!

Atenție, însă! Nu uita înainte de toate, să faci curățenia de primăvară. Abia după curățenia de primăvară, poți apela la numeroase ornamente și decorațiuni specifice sezonului de primăvară, pentru a-ți recăpăta pofta de viață și pentru a înfrumuseța întregul cămin!

Citește și: Redecorarea casei: 4 tendinţe şi idei de decoraţiuni

Sursă: Homes and Gardens

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân