4 obiecte norocoase pentru a atrage dragostea în viața ta

  • Publicat:
4 obiecte norocoase pentru a atrage dragostea în viața ta
Sursa foto: shutterstock

Potrivit principiilor Feng Shui, amuletele și obiectele norocoase te pot ajuta să îți găsești norocul pe mai multe planuri, inclusiv în dragoste. Iată ce ar fi bine să ai în preajma ta! 

Surperstiții în dragoste și cum să atragi iubirea

Dacă ești într-un punct al vieții în care te simți fără nădejde și crezi că nu o să mai întâlnești niciodată iubirea, ei bine, poți încerca să amplasezi în locuința ta următoarele obiecte purtătoare de noroc.

Un medalion de argint

Argintul este un metal cunoscut în arta Feng Shui, despre care se spune că atrage norocul în dragoste și abundența. Mai mult, despre argint se spune că are și proprietăți prin care te protejează de farmece și blesteme.

Trandafirii roșii

Trandafirii roșii în casă te vor ajuta să ai mai mult noroc în sfera sentimentală, potrivit specialiștilor Feng Shui. Atenție, însă. Aceștia trebuie să fie proaspeți. Florile ofilite aduc ghinion. 

Citește și: Metode Feng Shui pentru a avea mai mult succes

Talismanul trifoiului cu patru foi

Trifoiul cu patru foi este cunoscut pentru faptul că aduce noroc, chiar și-n dragoste. Așadar, dacă vrei să atragi iubirea în viața ta, poartă un talisman cu trifoi cu patru foi, este foarte puternic și pentru atragerea energiei pozitive.

Obiectele decorative cu elefanți

Conform principiilor Feng Shui, obiectele decorative în formă de elefant sunt foarte importante când vine vorba de noroc în iubire. Acestea reprezintă starea de liniște și de pace și pe lângă faptul că îți poartă noroc în dragoste, acestea mențin și armonia în cuplu.

Alte trucuri pentru atragerea iubirii în viața ta

Potrivit specialiștilor, este important să ții cont de regula perechilor. Aceasta spune că în dormitor cel puțin ar trebui să ai mereu obiecte câte două: două noptiere, două perne, pat de două persoane, etc. Chiar și-n dulap este indicat să lași spațiu pentru o a două persoană. Se spune că dacă practici acest obicei, vei face loc unei a doua persoană în viața ta, iar ea nu va întârzia să apară.

Citește și: Cele mai importante sfaturi Feng Shui pentru amenajarea dormitorului

Nici legea atracției nu este de neglijat aici. Dacă practici manifestarea, invocând un suflet pereche, Universul ți-l va trimite mai devreme sau mai târziu. Fii încrezătoare, așadar!

Sursă: Times Of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân