Metode Feng Shui pentru a avea mai mult succes

Emilio Ghaman, maestru Feng Shui, a dezvăluit ce metodă ar trebui folosită pentru a avea mai mult succes în ceea ce privește cariera și faima.
  • Publicat:

Prezent în emisiunea Andreei Perminova “Înapoi în viitor”, bioenergoterapeutul, psihoterapeutul și maestrul în Feng Shui Emilio Ghaman, dezvăluie aspecte importante în ceea ce privește succesul profesional.

Emilio Ghaman aduce în prim plan zona de Nord a locuinței, destinată carierei. “Putem amplasa un energizant al carierei fie acasă, fie la birou”, recomandă invitatul. Conform maestrului în Feng Shui, cel mai indicat este să energizăm spațiul în care petrecem cel mai mult timp.

“Energia succesului în Feng Shui se numește Lung Ta. În funcție de influențele anuale, fiecare zodie din zodiacul chinezesc are valori mai ridicate sau mai scăzute în ceea ce ține de energia succesului. În situația în care o zodie are valori scăzute în Lung Ta, este necesară amplificarea acestei energii. Calul de vânt roșu este un energizant bun pentru carieră și pentru success”, adaugă invitatul.

“Deși sectorul de Nord este un sector de apă, în ceea ce privește energia succesului, se vor folosi elemente de foc. Roșu înseamă energie yang, energie dinamică”, mărturisește maestrul în Feng Shui, Emilio Ghaman.

Cum atragem succesul cu ajutorul Feng Shui

Emilio Ghaman explică faptul că sectorul carierei este într-o mare legătură cu sectorul de faimă. Succesul în carieră poate fi amplificat, energizând faima. În Feng Shui, 9 este steaua și energia prosperității viitoare. O generăm în prezent și urmează să culegem roadele pe timp îndelungat. Din acest motiv, maestrul Emilio ne îndeamnă să luăm 9 fotografii care să reflecte o dorință, iar acestă acțiune va ajuta ca, în final, dorința să devină în cel mai scurt timp realitate. Fie că este vorba de mașina visurilor, de o locuință sau de dorințe financiare, putem recurge la o astfel de tehnică, astfel încât să putem atrage lucruri în viețile noastre. Fotografiile pot fi amplasate fie pe birou, în spațiul de lucru, fie în sectorul în care steaua anuală cu numărul 9 zboară în Sud.

”Care este persoana care te inspiră? Ai un model după care te-ai ghidat în viață?”

“Mi se pare o limitare să mă inspire o singură persoană. În ceea ce privește partea de Feng Shui, o admir pe Lilian Too. Are un dar al comunicării și știe să explice extrem de bine, pe lângă toată cunoașterea pe care o are”, mărturisește invitatul.

Emilio Ghaman spune că a ales să meargă pe calea spirituală în urmă cu aproximativ 8 ani. „Știam că nu mai am ce să caut în compania unde lucram la aceea vreme. Pentru că nu am vrut să plec, a trebuit să mă disponibilizeze. Dacă eu nu sunt pe calea mea și nu vreau să fac lucrurile către direcția în care trebui să ajung în viața aceasta, atunci o să se ocupe Universul de acest aspect pentru mine. A fost cel mai mare bine care mi s-a făcut până în acel moment, pentru că altfel nu aș fi acordat importanță”, adaugă maestrul Feng Shui.

„Mulți ani, am considerat o ciudățenie faptul că aveam o percepție diferită asupra lucrurilor, asupra oamenilor sau asupra cuvintelor în conversațiile cu oamenii. Și mai mult de atât, am considerat că trebuie să o reprim. Ulterior, am muncit ca să pot să aduc înapoi tot ce am reprimat.”

„Dacă ai sta acum față în față cu tine la 7 ani, ce i-ai spune copilului tău interior?”

„I-aș spune să exploreze mai mult viața și să se bucure mai mult de viață. M-aș fi aventurat mai mult și nu m-aș fi gândit de două ori dacă este o idee bună sau nu. Am învățat în timp că cel mai de valoare dar pe care noi oamenii îl putem avea este intuiția. Ceea ce-ți vine prima oară în gând atunci când ești pus într-o situație.”, mărturisește Emilio Ghaman.

„Care sunt elementele esențiale ale unei relații de succes, în opinia ta?”

„Toate pleacă de la comunicare. Din munca mea cu oamenii am observat un lucru: într-un cuplu, oamenii nu se ceartă pe un motiv real, ci întotdeauna de la nimicuri. Când au o problemă serioasă, toată lumea este calmă și liniștită”, adaugă invitatul.

Mai mult de atât, Emilio Ghaman încheie cu o referire foarte importantă, referitoare la mental: din puctul lui de vedere, acesta ar trebui să fie decelerat, iar toată acea informație, tipare comportamentale și tot ceea ce azi nu ne mai servește ar trebui să fie eliberate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Ce este Feng Shui și cum ne poate ajuta
Ce este Feng Shui și cum ne poate ajuta