Încarcă-ți bateriile după o zi grea de muncă în ambianța relaxantă a șemineului electric! (P)

  • Publicat:
Încarcă-ți bateriile după o zi grea de muncă în ambianța relaxantă a șemineului electric! (P)

Imaginează-ți că ai ajuns acasă după o zi lungă și obositoare de muncă iar în sufrageria ta, jocul 3D al focului de lemne din propriul tău semineu electric, te invită la o pauză de relaxare binemeritată.

Sibienii dedicați focului, cu experiența lor de peste două decenii de activitate în domeniul comercializării și montajului profesional al unui întreg univers de soluții termice alternative și decor, ne arată că bucuria focului pe lemne este posibilă indiferent de tipul locuinței tale, mai ales că în prezent, acest răsfăț este disponibil oricui, chiar și acelora care locuiesc într-un apartament la bloc!

Noua gamă de șeminee electrice sau cu bioethanol devine soluția ideală pentru clienții care își doresc un mic răsfăț de la viață și sesiuni terapeutice de relaxare, atât de benefice pentru sănătatea mintală, la un cost de achiziție surprinzător de mic!

Toate modelele de șeminee decorative sunt deosebite, însă există anumite variante care surprind fermecător prin design, tehnologie sau prin modul lor fabricare. Unele dintre ele au rame ce imită sculptura manuală artistică, altele sunt sub formă de sobă electrică cu mai multe laturi din sticlă, ori au un aer aparte, minimalist sau scandinav.

Alături de designul inedit și calitatea premium, dispozitivele termice electrice propun siguranță maximă în timpul utilizării, fiind ideale pentru case rezidențiale, apartamente sau pensiuni. Mai mult, ai posibilitatea chiar și de a suspenda un televizor deasupra șemineului electric, o tendință recentă în materie de design interior, care permite vizionarea filmului tău preferat, în timp ce focul arde pe fundal!

Prin urmare, dacă te numeri printre persoanele cu un program obositor și care își doresc ca locuința lor să fie o oază de relaxare fără să aibă de-a face cu fumul sau cenușa, atunci, semineul electric sau un semineu decorativ cu bioethanol, oferă tot confortul și ambianța de care are nevoie căminul tău! Bazează-te pe tehnologia LED și bucură-te de focul generat virtual oricând dorești, cu o singură apăsare de buton!

Pe lângă designul modern și spectaculos, cel mai mare avantaj al șemineului electric se regăsește în versatilitatea acestuia la montaj, putând fi amplasat fie la bloc, fie la casă, duplex sau cabană.

Aceste dispozitive oferă siguranță și nici nu prezintă riscuri pentru integritatea căminului sau sănătatea membrilor familiei, putând fi montat chiar și în dormitorul copilului! Cu ajutorul termostatului, temperatura este menținută la un nivel absolut controlabil. În plus, sticla șemineului nu se încălzește, ceea ce reprezintă încă un avantaj și mai ales, o grijă în minus pentru locuințele cu copii sau animale de companie!

Diferențele și varietatea de gusturi sunt cele care ne fac unici. Așadar și misiunea sibienilor dedicați focului a fost încă de la început, să proiecteze diferite modele de șeminee electrice care să satisfacă  preferințele și nevoile fiecărui client in parte.

Din punctul de vedere al consumului, trebuie să știi că majoritatea clienților folosesc șemineul electric în modul heat off – adică, fără căldura pornită. În acest fel, șemineul va funcționa doar ca un dispozitiv decorativ care va reuși să imite ambiental, flăcările unui șemineu pe lemne veritabil!

În modul de setare descris mai sus, chiar dacă poate părea incredibil, costurile lunare se vor limita la cele generate de un singur bec economic. Acest lucru este posibil grație tehnologiei 3D LED, care va optimiza ideal consumul de energie electrică, reușind să imite jocul de lumini al focului autentic, la costuri minime.

Așadar, vizitează magazinul on-line și descoperă gama completă de șeminee electrice sau decorative, disponibile direct din stocul propriu, fără intermediari și oferte amăgitoare! În catalogul cu peste 9000 de produse, pe lângă dispozitivele decorative electrice sau cu bioethanol, poți admira și modelele clasice de șemineu pe lemne, gaz sau cu peleți, sobe rustice, grătare premium, coșuri profesionale de fum, accesorii și alte materiale dedicate universului fascinant al termicelor alternative de calitate premium.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”