Cum să-ţi faci o piscină

O piscină clasică, una supraterană, una gonflabilă - există variante pentru orice spaţiu. Dar indiferent de câţi metri cubi de apă vă permiteţi, trebuie să urmaţi reguli stricte ca să vă bălăciţi într-un mediu curat. Trecem în revistă paşii esenţiali care privesc igienizarea apei.

O piscină clasică, una supraterană, una gonflabilă – există variante pentru orice spaţiu. Dar indiferent de câţi metri cubi de apă vă permiteţi, trebuie să urmaţi reguli stricte ca să vă bălăciţi într-un mediu curat. Trecem în revistă paşii esenţiali care privesc igienizarea apei.

Piscina clasică se construieşte în pământ, într-un spaţiu generos.

Pe scurt, se escavează pământul, se nivelează, se toarnă beton. Apoi se leagă la sursa de apă şi la canalizare, se aplică hidroizolaţia şi apoi mozaicul. Ce simplu pare!

În realitate, construcţia durează aproximativ o săptămână. Mai rapid puteţi face o baie într-o piscină supraterană. Cele din lemn arată senzaţional. Dar există variante mari, gonflabile, construite pe structură metalică. Şi am lăsat la urmă piscinele mici, destinate copiilor. Acestea au cel mai accesibil preţ. Indiferent de tipul de piscină, copiii trebuie supravegheaţi non-stop, chiar dacă ştiu să înoate. Şi tot indiferent de tipul de piscină pe care îl aveţi, întreţinerea e meticuloasă.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: