Costume şi decoraţiuni de Halloween pentru întreaga familie! GALERIE FOTO

Halloween este o sărbătoare din ce în ce mai susţinută şi de români, care profită de această ocazie pentru a se costuma cât mai inedit şi pentru a-şi decora casele în spirit de sărbătoare!
  • Publicat:

Halloween este o sărbătoare din ce în ce mai aşteptată de români, care profită de această ocazie pentru a se costuma cât mai inedit şi pentru a-şi decora casele în spirit de sărbătoare!

De la mici la mari, costumele de Halloween aşteaptă deja pe rafturile magazinelor precum Cora, Carrefour, Lidl sau Fabrica de Magie.

De asemenea, pentru a-i introduce pe cei mici în lumea basmelor, Pink & Blue vă invită să luaţi parte la sărbătoarea de Halloween, alături de o colecţie de produse dedicate, ce dă naştere unor personaje inedite, iubite de copiii de toate vârstele!

Nu am omis nici activitatea sculptării dovleacului, distractivă pentru întreaga familie!

Intră în Galeria FOTO şi vei găsi o mulţime de idei de costume haioase, decoraţiuni interesante şi dovleci sculptaţi în cele mai frumoase feluri!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Spa la tine acasă
Spa la tine acasă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân