7 activități care te vor face să adori sezonul rece

Chiar dacă toamna s-a instalat, încă te poți bucura de multe activități în aer liber alături de copii, prieteni sau familie. Ai nevoie de câteva idei distractive? Uite ce ți-am pregătit!
  • Publicat:
7 activități care te vor face să adori sezonul rece
10 activități în aer liber care te vor face să adori sezonul rece sursa foto: Shutterstock

Toamna deja a sosit, iar iarna bate la ușă și se apropie cu pași repezi. Frunzele copacilor au început deja să cadă, ziua devine din ce în ce mai scurtă și diminețile devin tot mai reci pe măsură ce temperaturile scad treptat.

Deși ne vor lipsi zilele lungi de vară și nopțile calde, avem un sezon nou-nouț și cât se poate de captivant. Deci, de ce să nu începeți să vă gândiți la câteva activități distractive în aer liber pe care le puteți face pentru a sărbători venirea sezonului rece? Iată câteva:

  • Plimbări pe munte cu bicicleta

Poți recurge la astfel de escapade în orice moment al anului, mai puțin atunci când totul este acoperit de zăpadă sau gheață. Ar fi bine să te grăbești dacă vrei o călătorie cu bicicleta pe munte. Nici nu îți vei da seama cât de repede vine iarna. Până nu încerci, nu vei realiza cât de uimitor devine mersul pe bicicletă în timpul toamnei. Vei simți din plin aerul rece și fără îndoială, vei admira frunzele portocalii strălucitoare, roșii și galbene din jurul tău.

  • O plimbare lungă cu mașina

Toamna este cea mai frumoasă perioadă a anului, deoarece copacii au încă o bună parte din frunzele lor, în nuanțe de o diversitate aparte. Profită de peisajul spectaculos pe care acest anotimp ți-l oferă și fă o plimbare cu mașina prin pădure, prin oraș sau prin munți.

  • Fă un foc de tabără

Zilele mai scurte și vremea mai răcoroasă se combină perfect cu focul de tabără. Pregătește un grătar, prepară bunătățile preferate și bucură-te alături de cei dragi de un vin fiert sau de un cidru de mere în timp ce stați la povești.

  • Mergi pe munte

Una dintre cele mai potrivite perioade de a escalada un munte este toamna. O tură pe munte este un adevărat boost de sănătate, dacă ai echipamentul potrivit. În plus, vremea răcoroasă înseamnă mai puține insecte care te-ar putea agresa.

  • Ședință foto în natură

Frunzele stălucitoare și multicolore, dovlecii colorați și zilele senine fac sesiunea foto să fie una grozavă și de neuitat. Descoperă locuri uimitoare și vezi ce peisaje poți surprinde cu camera foto.

  • O plimbare nocturnă

În locul statului pe canapea, încercați o plimbare nocturnă. Acordați-vă un moment pentru a vă bucura de stele, uitându-vă la cât de confortabile arată casele luminate sau admirând luminile orașului în cazul în care locuiți într-o zonă urbană.

  1. Vizitează un muzeu

O vizită la muzeu poate fi o idee excelentă. Nu doar că te scoate din casă, ci ai parte și de momente în care poți să descoperi opere valoroase. Nu mai sta pe gânduri și bucură-te de expozițiile din muzee, palate sau spații neconvenționale.

Surse: eaglesnestoutfittersinc.com, goodhousekeeping.com, familyeducation.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân