32, varsta frumusetii la femei

Aproape 40% dintre cele 1.500 de femei consultate in cadrul cercetarii au spus ca s-au simtit mai atractive ca oricand la aceasta varsta.
  • Publicat:
32, varsta frumusetii la femei
32, varsta frumusetii la femei

Femeile simt ca au ajuns la apogeul frumusetii cand au 32 de ani, aceasta fiind varsta la care increderea in sine si experienta de viata genereaza senzatia de frumusete, mentioneaza un studiu citat de „The Telegraph”.

Aproape 40% dintre cele 1.500 de femei consultate in cadrul cercetarii au spus ca s-au simtit mai atractive ca oricand la aceasta varsta. Majoritatea respondentelor au declarat ca, la 32 de ani, viata lor reprezenta un mix de incredere in sine derivat din experienta de viata, o viata sentimentala activa si placerea de a savura experiente culinare.

Cosmarurile si sexele

Femeile au mai multe cosmaruri decat bar­batii, pentru ca le este mult mai greu sa isi deconecteze la sfarsitul zilei regiunea ce­re­brala responsabila cu emotiile, infor­meaza telegraph.co.uk. Ele isi continua in vis toa­te ingrijorarile acumulate in timpul zilei si continua sa proceseze aceste emotii in timp ce dorm.

Aceasta descoperire a fost posibila gratie unui studiu realizat pe 193 de vo­luntari, barbati si femei, de University of the West of England din Bristol. Atunci cand au fost invitati sa povesteasca cel mai re­cent vis pe care l-au avut, 19% din bar­bati au raportat ca au avut un cosmar, comparativ cu 34% dintre femei. Emotiile lor au fost pastrate cu ajutorul unor jurnale.

Alo, aici stresul intruchipat!

Noile telefoane mobile, dotate cu numeroase aplicatii, ii enerveaza si streseaza pe utilizatori, potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie si Statele Unite de o companie de telefonie mobila.

Circa 61% dintre respondenti spun ca noile aplicatii ale telefoanelor mobile sunt la fel de complicate precum tranzactiile bancare, in timp ce 81% s-au declarat enervati de dificultatile cu care se confrunta atunci cand folosesc optiunile telefoanelor de ultima generatie.

Dintre cei 4.000 de participanti la sondaj, 95% au declarat ca ar incerca mai multe servicii noi daca telefoanele ar avea aplicatii mai usor de accesat. Potrivit rezultatelor, 61% dintre participanti au declarat ca renunta sa mai foloseasca o aplicatie daca nu reusesc sa o acceseze foarte simplu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân