Trimite-ti picioarele in vacanta!

Amelioreaza problemele picioarelor tale cu Via Tromb Forte si Bepanthen Crema.
  • Publicat:
Trimite-ti picioarele in vacanta!
no title

Toata ziua stai pe scaun la birou. Seara iti supui picioarele si la alte cazne: faci shopping, mergi mult pe jos sau stai in picioare in aglomeratia din mijloacele de transport.

Cand ajungi acasa, abia astepti sa-ti eliberezi picioarele din incaltamintea stramta. Pentru a indeparta aceste neplaceri, este necesara o imbunatatire a microcirculatiei sangelui la nivelul membrelor inferioare. Acum poti stopa suferinta picioarelor. Pulverizeaza Via Tromb Forte oriunde si oricand si accelereaza microcirculatia. Vei scapa de probleme!

Ouch

Daca te-ai fript, sufla, pune sare sau tine-te de lobul urechii… poate ajuta. Dar pentru o vindecare rapida si sigura, aplica Bepanthen Crema. Calmeaza durerea cauzata de arsura prin continutul ridicat de apa si prin actiunea lanolinei si accelereaza procesul natural de vindecare prin actiunea dexpantenolului.

Bepanthen Crema trateaza la fel de eficient si arsurile solare. Ce contine, cum actioneaza, de ce e bine sa nu-ti lipseasca din casa, afli pe www.bepanthen.ro.

Citeste si Tine-ti picioarele departe de varice

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân