Vânzările de marijuana, creşteri uriaşe în vreme de pandemie

În Statele Unite s-au pbservat creşteri fără precedent în vânzările de marijuana odată cu apariţia pandemiei.
  • Publicat:
Vânzările de marijuana, creşteri uriaşe în vreme de pandemie
FOTO: shutterstock / Vânzările de marijuana, creşteri uriaşe în vreme de pandemie

Dispensarele din state precum California şi Colorado s-au confruntat cu creşteri fără precedent în privinţa vânzărilor de marijuana încă de la începutul pandemiei de COVID-19. Un nou raport  dezvăluie că vânzările de marijuana sunt în creştere, deoarece foarte mulţi consumatori şi-au făcut provizii, notează International Business Times.

Platforma de e-commerce Jane Technologies, care deţine 1,300 de magazine, a raportat o creştere a vânzărilor de la 52% la 130% în perioada 16-22 martie, având o creştere cu 50% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Flowhub, un tool de analiză a vânzărilor, arată că o creştere de 392%  pe data de 23 martie.

”Lucrez în fiecare oraş, cu excepţia Staten Island, iar oamenii sunt foarte fericiţi că serviciul încă funcţionează. Clienţii îmi spun ”mulţumesc!”, a povestit un dealer din Manhattan pentru New York Post.

Dispensarele medicale din Arkansas, deschise în martie anul trecut, în 21 de locaţii, au observat recent vânzări uriaşe în scurta lor istorie. Potrivit Departamentului de Finanţe şi Administraţie, pe data de 20 martie s-au făcut vânzări de marijuana de 565.000 de dolari. În timp ce în unele state se pot observa creşteri majore ale vânzărilor de marijuana, în altele serviciile se stopează. Brooklyn Arboretum din New York, locul din care se poate procura marijuana medicală, şi-a oprit seriviile de delivery în momentul în care oraşul a devenit epicentrul pentru COVID-19.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”