Ce vârste au românii depistaţi pozitiv cu coronavirus până acum?

Infecţia cu virusul SARS-COV-2, conform datelor, este foarte contagioasă. Hipertensivii, cardiacii, diabeticii, bolnavii de plămâni pot suferi complicaţii grave
  • Publicat:
Ce vârste au românii depistaţi pozitiv cu coronavirus până acum?
Ce vârste au românii depistaţi pozitiv cu coronavirus pănă acum? foto Shutterstock

Conform informaţiilor publicate de către Ministerul Sănătăţii vârsta cetăţenilor de pe teritoriul României depistaţi pozitiv la testele pentru virusul SARS-COV-2, cel care provoacă boala coronavirus este cuprinsă între 0 şi 89 de ani.

De asemenea, până pe 29 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.760 de cazuri de persoane cu coronavirus. Dintre cele 1.760 de persoane confirmate pozitiv, 169 au fost declarate vindecate şi externate (55 la Timişoara, 79 la Bucureşti, 17 la Iaşi, 7 la Craiova, 9 la Constanţa şi 2 la Cluj). 

803 români nu au respectat regulile autoizolării în ultimele zile – au fost plasaţi în carantină

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 803 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 27 persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.
 
 

Câţi români infectaţi cu Sars-Cov-2 şi-au găsit sfârşitul până acum?

Totodată, până la sfârşitul zilei de 29 martie, 42 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timişoara, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa şi Ialomiţa, au decedat.
În secţiile de terapie intensivă în momentul transmiterii informaţiilor – 29.03.2020 erau internaţi 38 de pacienţi, dintre care 31 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”