Cristina Spatar, barza vine in octombrie

Cel mai probabil, pe 10 octombrie isi va tine in brate bebelusul. Pana atunci, a renuntat deja la orice concert sau la aparitiile publice. Sta doar in pat de teama sa nu nasca prematur.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cristina Spatar, barza vine in octombrie
Cistina Spatar, barza vine in octombrie

Cel mai probabil, pe 10 octombrie isi va tine in brate bebelusul. Pana atunci, a renuntat deja la orice concert sau la aparitiile publice. Sta doar in pat de teama sa nu nasca prematur.

Cristina Spatar e superstitioasa in privinta sarcinii. „Am pierdut o sarcina acum ceva timp. Tin minte ca atunci primisem o multime de cadouri cand ma aflam in primele luni. Si acum am primit multe cadouri pentru copil si le multumesc celor care s-au gandit la mine, dar pana nu se naste cel mic nu le aduc acasa”, povesteste Cristina Spatar, care abia asteapta sa treaca timpul ramas pana la nastere.

„Nu stiu cu ce sa-mi mai omor timpul, mai ales ca nu am voie sa ma misc aproape deloc.”

In septembrie, insa, vine acasa mobila comandata pentru bebe si atunci se va agita cu moderatie. Cat priveste numele baietelului care se va naste, viitorii parinti nu au luat inca o decizie.

„Avem mai multe nume cu care ne jucam, dar sotul meu inca nu s-a hotarat. Asa ca astept sa se decida.”

In aceste ultime luni de sarcina, singura vacanta a Cristinei a constat in cateva zile pe plaja din Mamaia.

„Mai mult, mi-am dorit sa imi iau sotul de la birou, sa nu mai stea zi-lumina in fata calculatorului. Pentru ca eu am interdictie sa zbor, s-au dus planurile noastre. Ne doream sa mergem in Grecia sau in Turcia.”

Doar 11 kilograme

Pana in prezent, Cristina Spatar a luat in greutate doar 11 kilograme, pentru ca si-a supravegheat atent dieta. In asteptarea baietelului, se gandeste deja si la o… fetita. „Recunosc ca mi-am dorit sa ii ofer sotului meu un baietel.

Dar daca as mai putea sa raman insarcinata, as vrea enorm sa mai fac si o fetita. Dar pana atunci, sa decurga totul bine cu aceasta prima sarcina, care n-a fost lipsita de probleme. Spre exemplu, la 4 luni m-am agitat foarte tare cu concertele si era sa pierd sarcina. Iar la 7 luni, am cazut pe scari. Si mai mari emotii…”, povesteste ea.

Cristina urmeaza sa nasca la maternitatea Regina Maria. „Am ales-o, pentru ca aici te invata fiecare lucru pe care trebuie sa-l stie o proaspata mamica. Si au si cea mai performanta aparatura pentru nou-nascuti.”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân