Cosmin Cernat asteapta inca o printesa

"Fetita mea, Ayana, urmeaza sa aiba o surioara sau cel putin asta ne-a aratat ecograful. "
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cosmin Cernat asteapta inca o printesa
Cosmin Cernat asteapta inca o printesa

„Familia mea e uneori agitata, alteori linistita, uneori avem realizari, alteori esecuri. Deci suntem normali!”, povesteste prezentatorul Cosmin Cernat despre partenera lui de viata, Monica Iagar, si despre fetita lor, Ayana. In aceasta familie, in 2009 se va mai intampla o minune: a doua fetita. Cum o sa se descurce Cosmin Cernat cu doua domnisoare? Inca nu stie. „Ayana vrea mereu in mall, sa isi cumpere rochite peste rochite…”

CSID: Familia ta e pe cale sa se mareasca…
Cosmin Cernat: Da, e adevarat. Fetita mea, Ayana, urmeaza sa aiba o surioara sau cel putin asta ne-a aratat ecograful. Insa pana nu vine pe lume nu putem fi siguri 100%. Vom vedea daca realitatea va confirma imaginile sau vom avea o surpriza!

CSID: Fetita ta a avut accese de gelozie pana acum stiind ca intr-un viitor apropiat isi va imparti parintii?
C.C.: Deocamdata nu, din contra. In aceasta perioada e foarte dragastoasa si foarte mamoasa. Dar, probabil, vor aparea schimbari. De cand a inceput iarna, a fost preocupata sa faca liste impresionante mai intai pentru Mos Nicolae si apoi pentru Mos Craciun.

Dar trebuie sa fiu sincer si sa spun ca cea de-a doua lista, pentru 24 decembrie, a fost ceva mai civilizata. Trebuie s-o laud. Acum mergem la parintii Monicai, la Sighet, si asa are tot timpul activitate. Vom vedea cand o sa se apropie termenul sa apara si cel de-al doilea copil.

CSID: Cum esti ca tatic?
C.C.: Cred ca sunt un tatic normal si mai cred ca cea mai grea sarcina din lume in „meseria” asta este sa explici ce e bine si ce e rau, in lumea in care traim noi. Probabil si alti parinti au aceasta dificultate.

CSID: Cand te-a surprins copilul tau cel mai mult?
C.C.:
Cand avea 3 ani, la serbarea de la gradinita. Dupa ce s-a terminat festivitatea, m-a chemat pe scena si mi-a zis: „Tati, Mos Craciun chiar exista!” M-a bucurat enorm aceasta afirmatie pentru ca si eu cred in el din tot sufletul, indiferent ca ne aflam la sfarsitul unui an sau la inceputul altuia nou. 

Un singur conducator

„Ayana vine la redactie si mereu ma intreaba daca sefa mea creata (Hatice Soysev Kolat – directoarea generala) este la birou. Apoi se duce la ea, o pupa si apoi vrea… la mall.”

CSID: Cum va place sa va petreceti timpul impreuna?
C.C.:
Avem extrem de multe activitati. In weekend, plecam la munte. Si mergem des la Muzeul de Arta pentru ca Ayanei ii place sa picteze, dar si sa vada lucrari de arta la Teatrul de Copii.

CSID: Cine conduce in familia voastra?
C.C.:
Indiferent de ce as spune si de im­presia pe care o am eu sau o las altora, raspunsul e unul singur: Monica, par­te­nera mea de viata. Eu insa tin enorm ca fetita mea si cea care va veni sa stie de la mine ceea ce mi-a spus tatal meu: „Sa fiu cinstit, sa nu fur, sa nu mint si sa fac in asa fel incat seara sa adorm linistit”.

CSID: Revenind la fetita voastra, ati observat daca are calitati sportive?
C.C.:
Dupa parerea mea de profesor de sport, e foarte talentata, dar lenesa. Sea­mana cu mine! A facut gimnastica rit­mi­ca si inot. Iar din primavara, incercam cu te­nisul. Despre activitatea sportiva de performanta a mamei ei stie destul de putin, adica doar ca „mama… sare”. Dar isi doreste si ea sa aiba atatea medalii ca mama.

CSID: Ce a invatat pana acum doar de la tine?
C.C.:
Nu prea pot sa raspund la aceasta intrebare, pentru ca eu doar o rasfat, o rasfat, o rasfat.

Foto: Arhiva personala

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân