Psihoterapeut Diana Vasile: cum ne îngrijim corpul pentru a depista la timp cancerul mamar VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Psihoterapeut Diana Vasile a explicat în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?” importanţa îngrijirii corporale în depistarea bolilor grave.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”. Evenimentul a fost organizat de platforma de „Ce se întâmplă, doctore?” şi a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Partenerii conferinţei dedicate depistării şi tratării cancerului mamar au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre specialiştii prezenţi pe scena conferinţei a fost lect. Dr. Diana Vasile, psihoterapeut, Preşedintele Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei. Psihoterapeutul a trecut în revistă toate componentele psihologice implicate în gestionarea de către pacientele cu cancer de sân a acestei maladii grave.

Boala poate fi tratată cu succes dacă este depistată la timp, iar una dintre condiţiile esenţiale pentru un diagnostic la debut este preocuparea constantă a fiecărei persoane pentru îngrijirea corpului. Autopalparea şi vizita periodică la medic sunt gesturi normale pe care ar trebui să le facă orice femeie. Despre impactul îngrijirii corecte în menţinerea sănătăţii oferă mai multe amănunte în materialul video psihoterapeutul Diana Vasile!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Diana Vasile - Psihoterapeut
Diana Vasile este Psihoterapeut autonom, psiholog clinician, cadru didactic universitar. Președinte și membru fondator al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei Prin preocuparea să constanța, profesionistă și pasionată pentru potențialul de dezvoltare și evoluție a fiecărui ...
citește mai mult
Recomandări: