Dr. Simona Tivadar: riscurile consumului de alimente pe timp de noapte VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet şi boli de nutriţie, a explicat riscurile consumului de alimente pe timp de noapte în cadrul evenimentului "Mama şi copilul".

Cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, a avut loc pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake. Evenimentul  le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

în cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro, speakerii au oferit informaţii despre cel mai sănătos start în viaţă pentru copii, iar partenerii evenimentului au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

Unul dintre fenomenele care pot afecta starea de sănătate a copiilor a fost descris în cadrul materialului video de către medicul Simona Tivadar! Aflaţi mai multe despre riscul consumului de alimente pe timp de noapte!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice
Recomandări: