Dr. Angelica Vişan: pericolele nevaccinării copiilor VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Dr. Angelica Vişan, medic primar boli infecţioase, a vorbit despre pericolele nevaccinării copiilor, în cadrul evenimentului "Mama şi copilul".
  • Publicat:

Pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro, şi le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Partenerii conferinţei la care au participat mulţi părinţi, dar şi viitoare mămici au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

Una dintre cele mai importante teme abordate în cadrul conferinţei a făcut referire la programul de vaccinuri obligatorii pentru copii în primul an de viaţă. Medicul primar boli infecţioase Angelica Vişan a atras atenţia celor prezenţi asupra riscurilor neglijării vaccinării copiilor! Mai multe detalii despre problemele majore pe care le implică nevaccinarea copiilor puteţi afla din materialul video realizat în cadrul conferinţei!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: