Dr. Angelica Vişan: nu rataţi vaccinarea copiilor! VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” VII

Dr. Angelica Vişan, medic primar boli infecţioase, a explicat părinţilor prezenţi la evenimentul "Mama şi copilul", organizat de "Ce se întâmplă, doctore?" de ce nu este bine să rateze vaccinarea copiilor.
  • Publicat:

Pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos din România. Evenimentul a fost  moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro, iar partenerii au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

Unul dintre experţii invitaţi la eveniment a fost şi dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, care a pledat pentru efectuarea vaccinurilor, drept modalitate sigură de a construi imunitatea copiilor în primul an de viaţă. Aflaţi din materialul video de ce nu trebuie ratat programul de vaccinuri pentru micuţi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: