Dr. Oana Matei: importanţa navigatorului oncologic VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. Oana Matei a explicat importanţa navigatorului oncologic, www.canceruldesan.ro, partener în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”.
  • Publicat:

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de CSID.ro. Speakerii invitaţi au fost Dr. Dragoş Median – Medic primar oncologie medicală, Supraspecializare în Tratamentul cancerului mamar, Dr. George Iancu – Asistent universitar, Doctor în ştiinţe medicale, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Uroginecologie şi Lect. Dr. Diana Vasile – Psihoterapeut, Presedinte Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?” au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

În cadrul evenimentului, specialiştii au descris pe larg şi utilitatea navigatorului oncologic de pe site-ul www.canceruldesan.ro, care oferă pacientelor cu cancer mamar, dar şi femeilor sănătoase, informaţii corecte, articole medicale şi sfaturi pentru menţinerea sănătăţii. Mai multe informaţii despre navigatorul oncologic ne-a oferit în interviul video şi medicul Oana Matei, Group Medical Manager Oncology and Hematology, Roche.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: