Dr. Mihaela Chivu: top reguli de îngrijire a dinţilor VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Zâmbetul sănătos este unul dintre cele mai importante atuuri, iar acesta poate fi menţinut prin igiena riguroasă, vizita la dentist, dar şi terapiile de ultimă generaţie disponibile şi în România.

Pe data de 26 februarie, a avut loc conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizată de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de ParkLake Shopping Center i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost Sanador, Secom România, BioCart, Nestle, SLooP şi ParkLake.

În cadrul evenimentului, dr. Mihaela Chivu, Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, a explicat regulile ingrijirii orale corecte care presupun igiena completă, renunţarea la alimentele cariogene şi hidratarea optimă. Mai multe informaţii despre îngrijirea corectă a dinţilor puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Recomandări: