Dr. Cristina Nicolaescu: importanţa măsurării glicemiei VIDEO în cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”

Dr. Cristina Nicolaescu a descris valorile normale ale glicemiei în cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, organizat de "de "Ce se întâmplă, Doctore?" în parteneriat cu Crucea Roşie Română.
  • Publicat:

La începutul lunii septembrie, a avut loc evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, organizat de platforma „Ce se întâmplă, Doctore?” în parteneriat cu Crucea Roşie Română. Peste 300 de persoane au beneficiat în Parcul Floreasca de evaluarea tensiunii arteriale şi a glicemiei cu ajutorul dispozitivelor Omron. În plus, specialiştii Medicover prezenţi la eveniment au oferit informaţii medicale tuturor celor prezenţi la eveniment. Partenerii evenimentului au fost Medicover RomâniaMed.co reprezentant OmronSucrazit România şi Sano, iar gazdele evenimentului au fost Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.

Unul dintre specialiştii care au evaluat glicemia participanţilor a fost dr. Cristina Nicolaescu, medic specialist medicină generală în cadrul Medicover. În cadrul materialului video realizat cu ocazia evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, medicul a vorbit despre valorile normale ale glicemiei în funcţie de vârstă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: