Glicemia şi tensiunea arterială: alimente de care se feresc românii VIDEO în cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”

Iată care sunt alimentele de care se feresc românii când vine vorba de sănătate.
  • Publicat:
Evenimentul „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!”, organizat de „Ce se întâmplă, Doctore?” în parteneriat cu Crucea Roşie Română, a avut loc în perioada 5-6-7 septembrie în Parcul Floreasca. Participanţii au beneficiat de consiliere medicală din partea specialiştilor Medicover şi şi-au putut verifica tensiunea arterială şi testa glicemia cu device-urile Omron. Partenerii evenimentului au fost Medicover România, Med.co reprezentant Omron, Sucrazit România şi Sano, iar gazdele evenimentului au fost Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.
 
Netratate şi nesupravegheate medical, hipertensiunea şi diabetul pot afecta grav starea de sănătate. 45% dintre români au hipertensiune arterială şi doar 59% dintre aceştia iau tratament. La nivel global, 18 milioane de oameni suferă de diabet, iar prima cauză de mortalitate din lume o reprezintă bolile cardiovasculare. Specialiştii Medicover ne-au explicat ce este, de fapt, tensiunea şi care sunt valorile normale pe care ar trebui să le avem pentru a ne menţine sănătatea.
 
În cadrul evenimentului „Sănătatea în prim-plan: Glicemia & Tensiunea arterială la control!” am stat de vorbă cu câţiva dintre participanţi despre stilul lor de viaţă, despre cât de atenţi sunt cu sănătatea lor, dar şi despre ce obiceiuri au pentru a evita complicaţiile. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandări: