Dr. Antoanela Curici: când se măsoară colesterolul la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Antoanela Curici - Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, explică importanţa evaluării colesterolului încă din copilărie, la anumite categorii de persoane.

Cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe data de 17 septembrie în mall Sun Plaza din Bucureşti, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor. Unul dintre speakerii invitaţi la evenimentul moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro,  a fost Antoanela Curici – Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România.

Având în vedere numărul mare al copiilor cu exces ponderal, una dintre temele de discuţie din cadrul conferinţei a fost legată de importanţa evaluării nivelului colesterolului din sânge la copii. În unele situaţii, aceasta trebuie făcută foarte devreme, începând de la vârsta de doi ani. În cadrul materalului video, medicul Antoanela Curici rece în revistă categoriile de pacienţi la care se recomandă profilul lipidic încă din copilărie!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică
Recomandări: