Cum a fost atmosfera la super evenimentul CSID „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020” VIDEO

Pe 1 februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, organizată de "Ce se întâmplă, Doctore?", brandul numărul 1 de lifestyle sănătos.
  • Publicat:

La începutul lunii februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, organizată de „Ce se întâmplă, Doctore?”, brandul numărul 1 de lifestyle sănătos. Evenimentul a fost dedicat obiceiurilor bune pentru un început de an sănătos, pe care să le menţinem toată viaţa.

Evenimentul găzduit de Therme Bucureşti a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Cătălina Trifan, Medic Primar Medicină Internă, Şef secţie Medicină Internă – Sanador, Dr. Negru Doru, Medic Primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice – Sanador şi Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme care şi-au propus să le ofere celor prezenţi cele mai bune informaţii şi sfaturi pentru adoptarea pe termen lung a unul stil de viaţă sănătos.. Partenerii evenimentului au fost Sanador, Solaris Plant şi Biocart.

Cu fiecare început de an, ne propunem să adoptăm schimbări pentru o viaţă mai bună. Nu doar alimentaţia, ci şi mişcarea, verificarea stării de sănătate, gestionarea stresului şi relaţiile cu ceilalţi sunt esenţiale pentru o viaţă activă, sănătoasă. Invitaţii noştri au abordat toate aceste subiecte în cadrul conferinţei şi ne-au explicat că ne putem menţine sănătoşi dacă mergem regulat la medic, mâncăm puţin, facem sport, ne relaxăm, apelăm la consiliere psihologică şi ne facem anual un set complet de teste şi analize.

La finalul conferinţei, invitaţii au participat la o sesiune de Q&A cu specialiştii şi au luat un prânz sănătos, preparat de bucătarii de la Therme. În plus, au primit cadouri din partea partenerilor Solaris Plant şi Biocart, iar echipa Sanador a organizat o tombolă prin care a oferit un pachet de screening unui participant la conferinţă. După eveniment, persoanele prezente au rămas la o sesiune de relaxare oferită de Therme Bucureşti.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: