Cosmin Cîrîc: importanţa relaxării pentru sănătate VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme, a explicat importanţa relaxării pentru sănătate şi starea de bine în cadrul evenimentului ”What's HOT, Doc?”.
  • Publicat:

Sâmbătă 13 iulie, la Therme Bucureşti a avut loc conferinţa ”What’s HOT, Doc?”, organizată de brandul „Ce se întâmplă, doctore?”, unul dintre cele mai longevive în promovarea unui stil de viaţă sănătos în România. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID şi i-a avut ca parteneri pe Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven.

Cei trei invitaţi ca speakeri au fost Dr. Adriana Carmen Necula – medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, Armando Lungu – Personal Trainer & Fitness Instructor şi Cosmin Cîrîc – Wellness Manager Therme. La finalul evenimentului, participanţii au primit cadouri constând în produse de beauty şi igienă, dar şi o sesiune de wellness la Therme. Câteva ore petrecute după eveniment la Therme au fost prilejul perfect pentru relaxare şi destindere la final de săptămână. De altfel, Cosmin Cîric, Wellness Manager Therme, a explicat pe larg celor prezenţi la eveniment importanţa relaxării şi a terapiilor spa pentru a combate stresul şi pentru a avea o viaţă sănătoasă. Mai multe informaţii despre modalităţile perfecte de relaxare la Therme ne-a oferit Cosmin Cîrîc în materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: