Dr. Adriana Necula: efectul nociv al UVA şi UVB VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Dr. Adriana Necula, medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, explică acţiunea razelor ultraviolete de tip A şi de tip B asupra pielii.
  • Publicat:

La mijlocul lunii iulie, la Therme Bucureşti a avut loc evenimentul ”What’s HOT, Doc?”, organizat de brandul „Ce se întâmplă, doctore?”.  Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID, iar parteneri au fost  Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven.

Unul dintre speakerii invitaţi la conferinţă a fost dr. Adriana Necula, medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, care a descris pe larg impactul razelor ultraviolete de tip A şi de tip B asupra pielii. Dacă ultravioletele de top B sunt responsabile pentru arsurile solare, cele de tip A modifică ADN-ul celular şi pot duce în timp la apariţia cancerelor cutanate. În acest context, medicul a subliniat importanţa fotoprotecţiei pe tot parcursul anului, iar printre soluţii se numără şi produsele din gama Gerovital Sun, care conţine asigură atât creme cu SPF şi spray-uri care se pot aplica înainte de expunerea la soare, cât şi opţiuni de calmare a pielii după plajă. Mai multe informaţii despre impacttul ultravioletelor asupra pielii ne oferă medicul Adriana Necula în cadrul materialului video realizat în cadrul conferinţei ”What’s HOT, Doc?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: