Dr. Adriana Necula: efectul nociv al UVA şi UVB VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Dr. Adriana Necula, medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, explică acţiunea razelor ultraviolete de tip A şi de tip B asupra pielii.

La mijlocul lunii iulie, la Therme Bucureşti a avut loc evenimentul ”What’s HOT, Doc?”, organizat de brandul „Ce se întâmplă, doctore?”.  Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID, iar parteneri au fost  Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven.

Unul dintre speakerii invitaţi la conferinţă a fost dr. Adriana Necula, medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, care a descris pe larg impactul razelor ultraviolete de tip A şi de tip B asupra pielii. Dacă ultravioletele de top B sunt responsabile pentru arsurile solare, cele de tip A modifică ADN-ul celular şi pot duce în timp la apariţia cancerelor cutanate. În acest context, medicul a subliniat importanţa fotoprotecţiei pe tot parcursul anului, iar printre soluţii se numără şi produsele din gama Gerovital Sun, care conţine asigură atât creme cu SPF şi spray-uri care se pot aplica înainte de expunerea la soare, cât şi opţiuni de calmare a pielii după plajă. Mai multe informaţii despre impacttul ultravioletelor asupra pielii ne oferă medicul Adriana Necula în cadrul materialului video realizat în cadrul conferinţei ”What’s HOT, Doc?”.