BE FIT by CSID, ediţia 4: De ce e bine să mâncăm musli şi cereale integrale la micul dejun?

Prezentă ca speaker la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de "Ce se întâmplă, doctore?" cu tema "Micul dejun – Energie pozitivă", Cori Grămescu coach de lifestyle şi nutriţie şi endorser Musli Vitalis, Dr. Oetker România, ne-a vorbit despre importanţa consumului de cereale integrale, musli şi fructe uscate la prima masă a zilei.

Pe 29 noiembrie, câteva sute de cititori ai www.csid.ro au participat la Cinema Pro la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?” cu tema „Micul dejun – Energie pozitivă”, având ca partener gold Dr. Oetker Musli Vitalis, partener silver Xlear, parteneri bronze BorsecProfructtaNescafe Dolce Gusto, uleiurile de măsline Terra CretaChairry, care ne-a pus la dispoziţie mobilierul şi Bilancia care ne-a asigurat echipamentele de gătit.

Prezentă ca speaker la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?” cu tema „Micul dejun – Energie pozitivă”, Cori Grămescu coach de lifestyle şi nutriţie şi endorser Musli Vitalis, Dr. Oetker România, ne-a vorbit despre importanţa consumului de cereale integrale, musli şi fructe uscate la prima masă a zilei.