Test de logică | Ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună?

  • Publicat:
Test de logică | Ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună?

Pentru astăzi vă propunem un alt test de logică, care s-ar putea să vă cauzeze mari bătăi de cap. Însă, dacă sunteți atenți la anumite detalii, nu va fi o problemă prea mare. Acest test vă va pune mintea la încercare. Așadar, vedeți dacă reușiți să vă dați seama ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună? 

Test de logică: ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună?

Psihologii și specialiștii au dezvăluit că testele de inteligență sunt folosite pentru a măsura nivelul IQ al fiecărui om în parte. Cu toate acestea, ele se regăsesc pe tot internetul și pot fi utilizate de către oricine. De regulă, testele de inteligență vin sub forma unor iluzii optice, teste cu imagini și multe altele.

Astăzi, vă propunem o întrebare care pare relativ simplă. Multe persoane au nevoie de mai mult timp pentru a înțelege întrebarea, dar și pentru a răspunde corect.

Citește și: Cel mai tare test psihologic | Ce animal vezi prima dată în această imagine? Răspunsul îți va spune ce fel de om ești

Pentru a vă da seama mai exact despre ce e vorba, mai adresăm încă o dată întrebarea: Ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună? Dacă nu ați reușit să descoperiți răspunsul la întrebarea de mai sus, aflați în rândurile următoare despre ce e vorba.

Iată rezolvarea: Litera M apare o singură dată într-un minut, o singură dată într-o săptămână și niciodată într-un an.

Citește și: Test de logică | Una dintre aceste 3 femei e iubita bărbatului. Care?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: