Test de logică | Una dintre aceste 3 femei e iubita bărbatului. Care?

  • Publicat:
Test de logică | Una dintre aceste 3 femei e iubita bărbatului. Care?

Doar persoanele care au o inteligență mare sunt capabile să rezolve testul de logică pe care vi-l prezentăm astăzi. Tot ce trebuie să faceți e să vă dați seama care din cele trei femei din imaginea de mai sus e iubita bărbatului. Este nevoie de multă concentrare și atenție! 

Test de logică: care dintre cele 3 femei e iubita bărbatului din imagine

În imaginea ilustrată mai sus sunt trei femei și un bărbat. Doar una dintre cele trei doamne este partenera de viață a bărbatului, iar tot ce trebuie să faceți este să vă dați seama despre care femeie e vorba.

Pentru a putea rezolva acest test de logică, este nevoie de o atenție sporită la detalii. Cu toate că testul nu este ușor, doar cei cu un nivel ridicat de inteligență vor putea să ofere răspunsul corect într-un timp relativ scurt.

Citește și: Test de logică | Una dintre aceste 2 femei tocmai a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49. Știi care?

Dacă tot nu v-ați dat seama care este iubita bărbatului, analizați imaginea în cele mai mici detalii și găsiți o legătură între cele două persoane care formează un cuplu. Atât femeia, cât și bărbatul, poartă un accesoriu comun, acela fiind indiciul care vă poate conduce la răspunsul corect.

La o privire mai atentă, bărbatul are la mână un elastic de culoarea verde. De asemenea, același elastic se află și la a treia femeie din rând. Aceasta are părul prins într-o coadă cu un elastic în aceeași culoare. Drept urmare, este semnul clar că femeia respectivă este iubita lui.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: