Test de logică | Una dintre aceste 2 femei tocmai a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49. Știi care?

  • Publicat:
Test de logică | Una dintre aceste 2 femei tocmai a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49. Știi care?

Conform experților, testele de logică reprezintă o metodă care face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește gradul de inteligență pe care fiecare persoană în parte îl are. Astăzi vă propunem un test relativ simplu și ușor de deslușit! 

Test de logică: care dintre cele 2 femei tocmai a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49

Toată lumea ar trebuie să rezolve teste de logică, indiferent de vârstă. Specialiștii susțin că acestea sunt exerciții bune pentru antrenarea creierului. De aceea, astăzi vă prezentăm un nou test.

De data aceasta, trebuie să alegeți femeia care vi se pare că ar fi câștigat premiul cel mare la Loto 6/49. Dintre cele două femei, care sunt prezentate în imaginea de mai sus, doar una a reușit să pună mâna pe marele premiu de la Loto.

Citește și: Test IQ cu chibrituri | Adăugați 2 bețe, pentru a corecta 35 – 45 = 46

Personajul din stânga înfățișează o femeie îmbrăcată extrem de elegant, care își prezintă frigiderul plin ochi cu carne, cârnați, sucuri și fructe. În partea dreaptă, este o altă femeie, îmbrăcată mai modest, dar care își arată frigiderul mult mai gol, cu doar câteva alimente. Acum, venim cu întrebarea: care dintre aceste 2 femei tocmai a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49?

Răspunsul este unul destul de simplu! Oricare dintre cele două femei ar fi putut să pună mâna pe marele premiu la Loto 6/49, dar oricum banii nu sunt virați rapid în cont.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: