Test IQ cu chibrituri | Adăugați 2 bețe, pentru a corecta 35 – 45 = 46

  • Publicat:
  • Actualizat:
Test IQ cu chibrituri |  Adăugați 2 bețe, pentru a corecta 35 - 45 = 46

Pentru astăzi, v-am pregătit un alt test de inteligență captivant. Rezolvarea acestui test presupune să vă antrenați o serie de abilități pe care credeați că nu le aveți până acum. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 2 bețe de chibrit pentru a corecta egalitatea: 35-45=46. Iată cum se procedează! 

Test IQ: adăugați 2 bețe, pentru a corecta 35 – 45 = 46

Testul de astăzi este aparent simplu, dar el dă multă bătaie de cap celor care încearcă să îl rezolve. Important este să fiți atenți la egalitatea dată și să adăugați doar două bețe, pentru a corecta 35 – 45 = 46.

Rezolvarea este următoarea: prima dată trebuie să adăugați un chibrit în stânga cifrei 3, astfel că numărul 3 devine 9.  A doua oară trebuie să puneți un chibrit în dreptul cifrei 6, iar, după mutare, cifra 6 devine cifra 9. La final, egalitatea va deveni: 95-49=46.

Citește și: TEST IQ | O femeie însărcinată are 6 copii: Dorin, Remus, Mirela, Fane, Soli și Lavinia. Cum îl va boteza pe următorul?

Ce presupun testele IQ

Testele IQ datează de mai bine de un secol. Inițial, ele au fost create în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală. Apoi, guvernul din America a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate credeau că dacă oamenii necalificați vor intra în luptă, lucrurile vor deveni și mai periculoase. Astfel, au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților ideali pentru armată.

Citește și: Test de perspicacitate | Unul dintre acești doi bărbați locuiește singur. Care?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: