TEST IQ | O femeie însărcinată are 6 copii: Dorin, Remus, Mirela, Fane, Soli și Lavinia. Cum îl va boteza pe următorul?

  • Publicat:
TEST IQ | O femeie însărcinată are 6 copii: Dorin, Remus, Mirela, Fane, Soli și Lavinia. Cum îl va boteza pe următorul?

Astăzi vă propunem un nou test IQ care să vă pună la încercare atenția, concentrarea și capacitatea de asociere. Iată despre ce e vorba! 

Test IQ: Cum îl va boteza pe următorul copil?

Așadar, o femeie gravidă are șase copii, cărora le-a pus numele Dorin, Remus, Mirela, Fane, Soli și Lavinia. Întrebarea ar fi: cum îl va botezul pe următorul copil? La prima vedere, cele șase nume ale copiilor deja născuți nu par să aibă vreo legătură între ele, însă exista una, dacă vă uitați mai cu atenție.

Literele care se află la începutul fiecărui prenume al copiilor sunt inspirate din note muzicale do, re, mi, fa, sol, la, după cum urmează: Dorin, Remus, Mirela, Fane, Soli și Lavinia. De aceea, cel de-al șaptelea copil va purta numele Silvia, acesta fiind răspunsul corect.

Citește și: Test de inteligență | Formați 5 triunghiuri folosind cele 5 bețe de chibrit! Nu aveți voie să le rupeți

Ce sunt testele IQ

Testele IQ datează de mai bine de un secol. Inițial, ele au fost create în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală. Apoi, guvernul din America a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate credeau că dacă oamenii necalificați vor intra în luptă, lucrurile vor deveni și mai periculoase. Astfel, au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților ideali pentru armată.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: