Cum slăbești 10 kilograme în 3 săptămâni, cu dieta cu apă și gumă de mestecat

  • Publicat:
Cum slăbești 10 kilograme în 3 săptămâni, cu dieta cu apă și gumă de mestecat

Dieta cu apă și gumă de mestecat este o metodă foarte simplă și comodă de pierdere a kilogramelor în plus.

Cercetările au arătat că guma de mestecat fără adaos de zahăr, consumată după fiecare masă, ajută la reducerea consumului de kilocalorii. În plus, având efecte laxative, normalizează tranzitul intestinal prevenind constipația, un factor care, după cum știm, contribuie la creșterea în greutate.

Dieta cu gumă de mestecat și apă. Ce trebuie să faci pentru a slăbi 10 kg în 3 săptămâni

Așa-zisa dietă presupune ca guma să fie mestecată maxim 20 de minute, de preferat înainte de fiecare masă principală a zilei.

De asemenea, un pahar de apă consumat înainte de micul dejun sprijină arderea caloriilor. Mai mult, mesele zilei (mic dejun, prânz și cină) trebuie acoperite de alimente complet sănătoase astfel încât apa și guma de mestecat să și dea rezultate.

Ritmul în care se consumă apă ar trebui menținut și în timpul zilei încât organismul trebuie hidratat optim pentru rezultate și mai bune.

Cantitatea de apă necesară fiecărei persoane este de 2 și până la 3 litri pe zi, rezultatele fiind rapid vizibile în acest caz.

Citește și: Ce se întâmplă dacă mesteci gumă de mestecat timp de 20 de minute?

Arzi 70 de calorii pe oră

Persoanele care obişnuiesc să mestece gumă ard mai multe calorii decât cei care ocolesc gumă de mestecat, potrivit unui studiu recent apărut în publicaţia New England Journal of Medicine.

Rezultatele cercetării arată că guma de mestecat creşte cu 20% rată metabolică, ceea ce înseamnă că te ajută să arzi până la 70 de calorii pe oră.

Atenţie la consumul excesiv de gumă!

Atenție! Una dintre recomandările importante este să NU prelungiți mestecarea gumei de mestecat timp îndelung, pentru că acest lucru ar putea provoca leziuni ale dinților.

Mai mult, pe lângă beneficiile constatate asupra siluetei, guma de mestecat nu trebuie consumată în exces pentru că produce acid în stomac şi are efect laxativ. Este recomandat să alegeți variantele de gumă fără adaos de zahăr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: