Strigător la cer! O proaspătă mămică, externată doar în halat și șlapi, în plină iarnă: „Am mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară”

  • Publicat:
Strigător la cer! O proaspătă mămică, externată doar în halat și șlapi, în plină iarnă:
Sursa foto: capturi Antena 3

Situație absolut revoltătoare la Spitalul Județean din Baia Mare. O tânără, care n-avea nici trei zile de când născuse, a fost externată cu nou-născutul său în brațe doar în halat și șlapi.

O proaspătă mămică a fost externată din Spitalul Județean Baia Mare în halat și șlapi pentru că garderoba avea program doar până la ora 15:00

O tânăra a fost externată cu pruncul nou-născut în brațe, doar în halat, lenjerie intimă și șlapi, motivul fiind unul absolut halucinant: programul la garderoba spitalului se închide la ora 15:00.

Proaspăta mămică a ajuns puțin după această oră, motiv pentru care aceasta a fost nevoită să plece la drum, la peste 100 de kilometri distanță, la Vișeul de Sus, doar în halat și șlapi.

Garderoba se închide la ora 15:00, aceste este motivul pentru care o tânără a mers sute de kilometri, tocmai până la Vișeul de Sus, doar în halat, în plină iarnă.

„Când am vrut să îmi iau hainele de la garderobă mi s-a spus că ușa este închisă și programul până la ora 15:00. Dacă mi-ar fi spus cineva că atunci se închid garderoba m-aș fi dus din timp să îmi iau hainele.

N-aș fi vrut să vin în chiloți de la Baia Mare până la Vișeu. Mă simt atât de jignită. A trebuit să merg 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară pentru că în ea am născut. N-am geacă, n-am bluză, nu am nimic, în plină iarnă”, au fost declarațiile tinerei mămici pentru Antena3 CNN.

Citește și: Tripleți abandonați de mamă în maternitatea Spitalului din Baia Mare, imediat după naștere. Ce se întâmplă cu micuții

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: