Cum să faci acasă cartofii de la McDonald’s. Un fost angajat dezvăluie rețeta!

Dacă tânjești în mod constant după cartofii de la McDonald's, azi e ziua ta norocoasă! Un fost angajat a dezvăluit rețeta originală!
  • Publicat:
Cum să faci acasă cartofii de la McDonald's. Un fost angajat dezvăluie rețeta!
Foto: shutterstock

Dacă tânjești în mod constant după cartofii de la McDonald’s, azi e ziua ta norocoasă! Un fost angajat a dezvăluit ce cartofi să cumperi din supermarket și, mai ales, cum să-i pregătești să obții același gust.

Mike Haracz, un fost angajat McDonald’s, a devenit viral pe Tiktok după ce a dezvăluit ce cartofi trebuie să cumperi și cum să îi pregătești ca să obții același rezultat ca la celebrul fastfood. Acesta spune că este nevoie să cumperi din supermarket cartofi semipreparați, tăiați foarte subțiri, care să conțină ingrediente cât mai apropiate de cele pe care le întâlnim pe tabelul de ingrediente al fastfood-ului. Pentru a te asigura că obții și același gust, iată cum să îi prepari.

Cum prepari cartofii de la McDonald’s, pas cu pas

În primul rând, ai nevoie de o friteuză. Mai apoi, modul în care folosești uleiul este și el extrem de important pentru a obține gustul după care râvnești, de fapt. La fiecare 230ml de ulei, se adaugă 2 lingurițe de condimente de vită. Se recomandă ca uleiul să fie încins la 180-190 de grade Celsius, iar cartofii să îi gătești în sloturi mici, timp de aproximativ 2 minute, în funcție de tipul de friteuză folosită.

Imediat după ce scoți cartofii din friteuză se asezonează cu sare Morton, despre care Haracz susține că este aceeași sare pe care cei de la McDonald’s o folosesc. Deși este mai rapid să comanzi cartofii preferați, fără prea mult deranj, poți totuși să-ți arăți talentul în bucătărie și să-ți surprinzi prietenii cu o porție de cartofi delicioasă, la fel cum sunt și celebrii cartofi.

@chefmikeharacz Former #McDonalds corporate chef tells you where to buy McDonald’s fries. #mcdonaldshacks #McDonaldshack #mcdonaldssecrets #McDonaldsSecret #mcdonaldslife #McDonaldsMenu #McDonaldsTikTok #FastFood #FastFoodSecrets #fastfoodfries #fastfoodtiktok #Fries #FrenchFries #McDonaldsFries #mcdonaldsfriesaresogood #mcdonaldsfriesmhmm #mcdonaldsfriesislife #mcdonaldsfriesathome #FYP ♬ original sound – Chef Mike Haracz

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: