Cele 6 produse din meniu pe care le poți mânca de la McDonald’s fără să te îngrași

Din fericire există șase produse din meniu pe care le poți mânca de la McDonald’s fără să te îngrași. Iată care sunt acestea și ce să iei din meniu.
  • Publicat:
Cele 6 produse din meniu pe care le poți mânca de la McDonald's fără să te îngrași
Cele 6 produse din meniu pe care le poți mânca de la McDonald's fără să te îngrași

Multe persoane cred că atunci când merg la McDonald’s nu au deloc alternative sănătoase. Multe dintre produsele din meniu sunt bogate în grăsimi saturate, colesterol, zahăr adăugat și sare. Dar din fericire există șase produse din meniu pe care le poți mânca de la McDonald’s fără să te îngrași.

Feliile de măr

Dacă ești în căutare de o gustare redusă în calorii, feliile de măr de la McDonald’s sunt o alegere excelentă, iar asta pentru că au doar 15 calorii și 4 grame de carbohidrați. Mai mult, conțin doar 3g de zahăr și pot fi consumate ca gustare.

Egg McMuffin

Un sandwich cu ou, brânză și bacon canadian are în jur de 310 calorii, cu 17g de proteină, 13g de grăsimi și 30g de carbohidrați. Este o variantă mult mai sănătoasă pentru micul dejun, care nici nu-ți afectează glicemia și-ți oferă și senzația de sațietate.

McCrispy

Dintre toate variantele cu pui prăjit, sandwich-ul McCrispy este cea mai bună alegere. Are doar 470 calorii, cu 26g de proteină.

Hamburger

Clasicul hamburger are un conținut nutrițional impresionant. Conține 12g de proteină, dar cu toate astea, ar trebui consumat cu moderație.

McCafé Americano

Ai nevoie rapid de o cafea? Indiferent de mărime, McCafé Americano conține zero zahăr.

Cornetul cu înghețată de vanilie

Dacă tânjești după un desert mai puțin sănătos, optează pentru înghețata de vanilie de la McDonald’s. Acest desert conține 5g de proteină și 15% din necesarul zilnic recomandat de calciu. În plus, are doar 200 calorii și conține 33g de carbohidrați și 17g de zahăr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: