Aceasta este dieta lui Gigi Becali | Regimul alimentar pe care milionarul îl urmează cu strictețe

  • Publicat:
Aceasta este dieta lui Gigi Becali | Regimul alimentar pe care milionarul îl urmează cu strictețe

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a vorbit despre dieta pe care o respectă și care îl ajută să se mențină în formă. În vara acestui an, Gigi Becali a împlinit 65 de ani, dar nu își arată vârsta, iar un rol împortant în acest aspect îl joacă alimentația sănătoasă.

Meniul milionarului este compus doar din produse de origine BIO

Așadar, din dieta zilnică a lui Gigi Becali nu lipsesc produsele ecologice, compuse din carne și lactate. Toate provenite din gospodăria proprie, unde sunt și preparate.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Becali a mai dezvăluit și faptul că a renunțat la mezeluri, că mânâncă dimineața ouă de fazan și de prepeliță, că a rărit carnea din meniu, dar și că nu se mai concentrează la vârstă.

„Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a povestit Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali: „Vreau să fiu frate cu Hristos și să mă înfieze Dumnezeu!”

În plus, Becali susține că Biserica l-a schimbat în foarte multe privințe.

”Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Adică cum? Acum am devenit lacom de Hristos.

Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a spus Becali pentru basilica.ro.

Citește și: Dieta lui Karim Benzema, unul dintre cei mai în formă atacanți din lume (P)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: