Cum să-ți mărești sânii fără niciun ban! 3 exerciții pentru mărirea sânilor

Doamnele și domnișoarele care nu găsesc deschiderea de a apela la intervenții estetice de mărirea a sânilor, au posibilitatea să obțină ceea ce-și doresc cu ajutorul sportului.
  • Publicat:
Cum să-ți mărești sânii fără niciun ban! 3 exerciții pentru mărirea sânilor
Cum să-ți mărești sânii fără niciun ban! 3 exerciții pentru mărirea sânilor

Doamnele și domnișoarele care nu găsesc deschiderea, din varii motive, de a apela la intervenții estetice de mărirea a sânilor, au posibilitatea să obțină ceea ce-și doresc cu ajutorul sportului.

„Exercițiile pentru mărirea sânilor sunt din ce în ce mai solicitate de către femei. Majoritatea dintre ele s-au gândit măcar o singură dată cum să-și mărească sânii frumos, fără să apeleze la intervenții chirurgicale. Există numeroase exerciții pentru creșterea sânilor care pot fi făcute chiar și în condiții de casă. Tot de ce aveți nevoie este multă motivație, răbdare, o saltea pentru antrenamente și câteva sticluțe cu apă.”, spune Fitness Mama care a lucrat până acum cu sute de doamne și domnișoare dornice să aibă un trup perfect și o sănătate de fier.

De la început, este important să precizăm o serie de chestiuni foarte importante. Există o regulă clară atunci când vine vorba despre dimensiunea bustului unei doamne. Cu cât procentul de grăsime din organism este mai mare, cu atât sânii sunt mai mari, pentru că volumul sânului depinde de volumul țesutului adipos și al țesutului glandei mamare, și nu de volumul țesutului muscular.

„Slăbești – și sânii tăi slăbesc, te îngrași – și ei se îngrașă.”, explică specialistul.

Cu toate acestea, există exerciții care contribuie la mărirea mușchilor pectorali, astfel încât zona bustului va prinde contur și va avea un aspect frumos. Mușchii pectorali sunt responsabili pentru gradul de lăsare sau ridicare a pieptului. Dacă sunt dezvoltați creează un cadru excelent, care va ajuta la ridicarea pieptului, la îmbunătățirea vizuală a formei și la încetinirea procesului de lăsare.

Exerciții pentru mărirea sânilor

În ciuda faptului că vorbim despre o zonă mai puțin îmbogățită cu mușchi, o abordarea corectă și coerentă din punctul de vedere al activității fizice, va face minuni. Există o serie de exerciții clasice care contribuie la mărirea sânilor, exerciții care pot fi realizate deopotrivă acasă sau în sala de fitness. La final, regăsești un video explicativ.

1. Flotări

Acesta este primul exercițiu care trebuie inclus în planul tău de antrenament. Nu necesită echipament și, în consecință, poate fi executat oriunde.

Cum executăm flotările? Așează palmele pe podea, direct sub umeri. Nu trebuie să extinzi coatele prea larg, trebuie să formezi un unghi de 60 de grade cu corpul. Apropie-te aproape de podea și ridică corpul. Poți face trei serii a câte 15 flotări .

2. Ridicări cu gantere sau sticle cu apă

Dacă nu aveți câteva greutăți, atunci puteți lua două sticle cu apă de 1,5 litri. Exercițiul se aseamănă foarte mult cu flotările, doar că invers. Întinde-te pe saltea și ridică greutățile/sticlele cu apă. Coborâți greutățile în partea de jos a pieptului, creând astfel o întindere a mușchilor pectorali. Pe tot parcursul mișcării, antebrațele ar trebui să fie paralele între ele. La fel ca la flotări, unghiul dintre umăr și corp ar trebui să fie de aproximativ 60 de grade.

3. Fluturări cu gantere, bune pentru mărirea sânilor

Culcă-te pe saltea și ridică greutățile în sus. Coboară brațele în lateral până simți că mușchii pieptului s-au întins. Adu greutățile în poziția inițială și repetă mișcările de 15 ori a câte 3 serii.

Foto: envato

Exerciții pentru mărirea sânilor – VIDEO explicativ

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc